EVGA

Helpful ReplyHot!Anyone else having trouble getting work tonight..

Page: << < ..678910 > Showing page 8 of 10
Author
xshurikx
iCX Member
  • Total Posts : 327
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/01/13 07:35:49
  • Location: Brooklyn, NY
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/29 04:29:56 (permalink)
i recently did a reinstall for some reason or another but i have 7.5.1 how am i so far off i dont know. this could also be causing issues with getting work units, everyone seems to be doing rather well and i am having trouble.
 
thanks for letting me know.

Intel i-7 3770k @ 3.7Ghz, Asus P8Z77-V LK, 16GB Corsair Vengance 1600mhz, RTX 2080 Black GTX 670FTW
Corsair Force3 240GB SSD, Mushkin 480GB SSD Corsair HX1000W, Corsair H100 Push Pull Config, Corsair Carbide 500r

http://www.heatware.com/eval.php?id=80585
Affiliate Code: J72X9WRSZW
 

Cool GTX
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 24326
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/12/12 14:22:25
  • Location: Folding for the Greater Good
  • Status: offline
  • Ribbons : 117
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 07:58:12 (permalink)
So, the FaH servers say they have WU ......
 
Started have issues Again getting New work ................. Grrrrrrrrrrrrrrrr , Sigh on the 2080Ti no less
 
Yes, I've done the basics & even a Full reboot of the system
 
It usually spends Way too much time with out assigning a Server .... then just plain does not download a WU once it is assigned
 
Yet The Server Stats say FaH is ---> FAT with work
 
Hey if that one server is seeing excess demand ... then Why send someone to it ?
 
Plenty of work .. showing on Many Servers ... yet I've lost hours waiting
 
Now 2 - 1080 Ti ... sitting 50 min +
 
(end rant)

RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
Thank You for Your Support


GP300
Superclocked Member
  • Total Posts : 123
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/01/09 18:12:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 08:29:50 (permalink)
I've had issues today as well and now I'm getting large WU and as usual for some reason my 1660 Super keeps getting WU but they are large 49K+ pointers



 
SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 09:24:01 (permalink)
I had one slot slow finding work this morning..total reboot found work...



GTXJackBauer
Omnipotent Enthusiast
  • Total Posts : 9010
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/04/19 22:23:25
  • Location: (EVGA Discount) Associate Code : LMD3DNZM9LGK8GJ
  • Status: offline
  • Ribbons : 45
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 10:03:38 (permalink)
I'm going to miss my monthly 30 Mil by less than 4 Mil because I'm not constantly being sent work and I think that is messing up the consistency of getting bonus points as well.  Bummer!

***  Interested in a RTX 3090 KINGPIN / FTW3 / 3090 / 3080 / 3070 GPU?  ***
Use this Associate Code at your checkouts or follow these instructions for Up to 10% discounts on all your EVGA purchases:
LMD3DNZM9LGK8GJ
Use Rewards Code: C351C1UMYC when registering your EVGA products.
(Invoice needs to be uploaded)
Cool GTX
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 24326
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/12/12 14:22:25
  • Location: Folding for the Greater Good
  • Status: offline
  • Ribbons : 117
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 10:37:16 (permalink)
I may be shutting down soon anyways ....
 
Strong T-storm All this afternoon & into tomorrow .... With 55 - 60 MPH winds expected for several hours
 
 
Lets hope the power & ISP stay On

RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
Thank You for Your Support


SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/04/30 10:40:49 (permalink)
GTXJackBauer
I'm going to miss my monthly 30 Mil by less than 4 Mil because I'm not constantly being sent work and I think that is messing up the consistency of getting bonus points as well.  Bummer!

I feel your pain...i missed my second tier back in Dec when I first started ...by 5000points
Sorry I lied...bad memory
I was short 831,469 points
but it still is a real bummer
post edited by SmookinJoe - 2020/04/30 18:30:09

Attached Image(s)




Jayrock
SSC Member
  • Total Posts : 894
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/06/20 03:06:06
  • Status: offline
  • Ribbons : 5
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 07:31:08 (permalink)
Work completely dried up since 10am EST for me. I haven't had to wait this long since returning. Restarted client and PC. Anybody else got nothing going despite many attempts today?


GP300
Superclocked Member
  • Total Posts : 123
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/01/09 18:12:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 07:52:18 (permalink)
Same here, woke up this morning to all 4 systems sitting on ready waiting for work...frustrating!



 
sekiyu
Superclocked Member
  • Total Posts : 175
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/09/07 17:00:38
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 10:10:18 (permalink)
Ugh, the last two months have been really difficult to fold in.  I told myself this morning as I fired up the folding rig that if I couldn't get a WU at startup, I was out for May.  See you guys next month.
SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 10:35:57 (permalink)
Solid work here...
each slot has beta flag on and the Global setting is Advanced..
Both computers have FAH 7.6.9
I was having an issue a few days ago and I updated the other computer from 7.5.1
Both busy
post edited by SmookinJoe - 2020/05/02 10:40:58



SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 10:49:58 (permalink)
Jayrock
Work completely dried up since 10am EST for me. I haven't had to wait this long since returning. Restarted client and PC. Anybody else got nothing going despite many attempts today?


GP300
Same here, woke up this morning to all 4 systems sitting on ready waiting for work...frustrating!


sekiyu
Ugh, the last two months have been really difficult to fold in.  I told myself this morning as I fired up the folding rig that if I couldn't get a WU at startup, I was out for May.  See you guys next month.


What client are you guys running?
7.5.1 was not getting work so I installed 7.6.9 over it and it has been consistent..the odd "ready" but a pause and fold usually fixed it.



GP300
Superclocked Member
  • Total Posts : 123
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/01/09 18:12:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 13:11:58 (permalink)
SmookinJoe
Jayrock
Work completely dried up since 10am EST for me. I haven't had to wait this long since returning. Restarted client and PC. Anybody else got nothing going despite many attempts today?


GP300
Same here, woke up this morning to all 4 systems sitting on ready waiting for work...frustrating!


sekiyu
Ugh, the last two months have been really difficult to fold in.  I told myself this morning as I fired up the folding rig that if I couldn't get a WU at startup, I was out for May.  See you guys next month.


What client are you guys running?
7.5.1 was not getting work so I installed 7.6.9 over it and it has been consistent..the odd "ready" but a pause and fold usually fixed it.


I'm running a combo of 7.6.12 & 7.6.13 on the systems.  Haven't had anymore issues today though



 
STR1D3R_2
FTW Member
  • Total Posts : 1034
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/09/15 16:13:53
  • Location: Hudson Valley NY
  • Status: offline
  • Ribbons : 6
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 14:15:54 (permalink)
GP300
I'm running a combo of 7.6.12 & 7.6.13 on the systems.  Haven't had anymore issues today though


Same here. Running solid.


It's a start
kougar
CLASSIFIED Member
  • Total Posts : 2195
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/05/08 10:11:19
  • Location: Texas
  • Status: offline
  • Ribbons : 13
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/02 15:26:08 (permalink)
Also had no GPU projects for the first half of Saturday. Unfortunate because after the last week it seemed like they had resolved most of the WU shortages.


Have water, will cool. 
 
Don't forget to use an Associate Code at checkout for extra savings! Associate Code: FWBXGF17CKOMCIV
Cool GTX
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 24326
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/12/12 14:22:25
  • Location: Folding for the Greater Good
  • Status: offline
  • Ribbons : 117
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/03 21:57:00 (permalink)
Been having issues getting work All weekend ... on the 7 GPUs I've tried to run
 
Servers Say they are Fat with work ... same old same old ... assignment server issues @ FaH
 
I'm shutting down for the storms this morning - lot of lightning been going on around here

RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
Thank You for Your Support


SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/03 22:05:14 (permalink)
Cool GTX
Been having issues getting work All weekend ... on the 7 GPUs I've tried to run
 
Servers Say they are Fat with work ... same old same old ... assignment server issues @ FaH
 
I'm shutting down for the storms this morning - lot of lightning been going on around here


Hmmm
Solid work here...
each slot has beta flag on and the Global setting is Advanced..
Both computers have FAH 7.6.9
Tried the mixed flag combo?
Good Luck Jim



Cool GTX
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 24326
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/12/12 14:22:25
  • Location: Folding for the Greater Good
  • Status: offline
  • Ribbons : 117
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 16:25:30 (permalink)
followup - on my post before Joe's  --->  I was running - Mixed "slot flags"
 
Beta = Core 21 on some
 
The others have either "No client type" -or-  "Advanced client type" = idle GPU ..... big gaps in WU at times (1 hr Plus)

RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
Thank You for Your Support


STR1D3R_2
FTW Member
  • Total Posts : 1034
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/09/15 16:13:53
  • Location: Hudson Valley NY
  • Status: offline
  • Ribbons : 6
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 16:56:32 (permalink)
Cool did you try this? All on 1 rig, under expert tab set an "advanced" flag
Then go in to the slots tab and double click each card and add a beta flag there.
I believe that is what Joe meant. I mentioned it working awhile back and he tried it as well. Have not had a shortage with this setup.
Some WU's do still byte it however
 
 
 


It's a start
kougar
CLASSIFIED Member
  • Total Posts : 2195
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/05/08 10:11:19
  • Location: Texas
  • Status: offline
  • Ribbons : 13
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 18:54:16 (permalink)
I use the advanced flag. My 1080 Ti still sits idle for a few hours early mornings, but thankfully it's not all morning anymore! 


Have water, will cool. 
 
Don't forget to use an Associate Code at checkout for extra savings! Associate Code: FWBXGF17CKOMCIV
SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 20:11:28 (permalink)
STR1D3R_2
Cool did you try this? All on 1 rig, under expert tab set an "advanced" flag
Then go in to the slots tab and double click each card and add a beta flag there.
I believe that is what Joe meant. I mentioned it working awhile back and he tried it as well. Have not had a shortage with this setup.
Some WU's do still byte it however
 
 
 


Cool Gtx...you too kougar ...this what I was talkin about...
And since I gave the wu folder the boot when they wouldn't send...
I have NO issues...lol
post edited by SmookinJoe - 2020/05/04 20:43:25



SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 20:18:53 (permalink)
Alright pay attention guys...
STR1D3R_2 has each slot listed as client-type beta and the global for the whole computer
client-type Advanced..
I have taken it one step further and HAMMERED the Work folders that have ques that refused to be accepted at servers...
In other words...if the server is refusing my wu about 10 plus times I find THAT que folder and delete it while the FAH is running..
FAH "Updates" in YELLOW and I NEVER...EVER>>>get another stalled SEND...
your results may vary but mine is
WORKIN....
post edited by SmookinJoe - 2020/05/04 20:21:05



SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 20:23:56 (permalink)
STR1D3R_2
...
I believe that is what Joe meant.
 
 ....
 


True That...



SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 21:02:32 (permalink)
Pssst...STR1D3R_2 are my descriptions that bad that even Cool...one of the BIG DOGS I am tryin to hang out with isn't gettin it..

 



Cool GTX
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 24326
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/12/12 14:22:25
  • Location: Folding for the Greater Good
  • Status: offline
  • Ribbons : 117
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 21:43:57 (permalink)
STR1D3R_2
Cool did you try this? All on 1 rig, under expert tab set an "advanced" flag
Then go in to the slots tab and double click each card and add a beta flag there.
I believe that is what Joe meant. I mentioned it working awhile back and he tried it as well. Have not had a shortage with this setup.
Some WU's do still byte it however
 



To be clear, your saying under .. "Expert tab" -- "Extra Client Options" Add flag - Advanced ?
 
No I have not mix flags in that way Expert & Slot ... never needed to
 
Nibbler has 3 GPU & I was experimenting .. cause I'm tired of the "slot flag" = beta --> awarding me all those .. low,low,low PPD Core 21
 
So,  to be clear 3 PCs & two of those have 2 GPU
 
I was "playing" with the "slot flags" ... trying to find a sweet spot to keep GPUs working

RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
Thank You for Your Support


SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 21:48:26 (permalink)
Cool GTX
STR1D3R_2
Cool did you try this? All on 1 rig, under expert tab set an "advanced" flag
Then go in to the slots tab and double click each card and add a beta flag there.
I believe that is what Joe meant. I mentioned it working awhile back and he tried it as well. Have not had a shortage with this setup.
Some WU's do still byte it however
 



 
No I do not mix flags in that way Expert & Slot ... never needed to
 
Nibbler has 3 GPU & I was experimenting .. cause I'm tired of the "slot flag" = beta --> awarding me all those .. low,low,low PPD Core 21
 
So,  to be clear 3 PCs & two of those have 2 GPU
 
I was "playing" with the "slot flags" ... trying to find a sweet spot to keep GPUs working




HHMmmmm
Sure ...okay
Let us know how that goes eh!



SmookinJoe
iCX Member
  • Total Posts : 309
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/11/15 15:59:33
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/04 22:00:37 (permalink)
Cool...don't be stubborn and overthink this...
Simple...do as we say and sit back an enjoy..
Cmon man
 
 
No Ready's or Sends...All day long
post edited by SmookinJoe - 2020/05/04 22:34:12

Attached Image(s)




favrepeoria
New Member
  • Total Posts : 73
  • Reward points : 0
  • Joined: 2020/03/21 17:46:13
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/05 08:20:26 (permalink)
I have been getting along decently well with just advanced flag on global. I had some time on Sunday where it lost work for awhile like quite a few people it sounds but other than that it has been smooth sailing. Got some tiny WU yesterday for a bit but other than that good to go. Even had a project that was showing my 2080ti at 4.5 million ppd. Got a couple from that one yesterday.

As a side note if you look at the active users chart on XOC, the user base has dropped dramatically over the past week or two. From 180k active to about 127k active yesterday. Following same pattern as our team btw. 1630 active to 1100 active over past couple weeks. This explains why we are seeing consistent work again at least. Number of work units completed in that time frame has stayed relatively flat too so it seems the supply demand is pretty close to corrected at this point.
Jayrock
SSC Member
  • Total Posts : 894
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/06/20 03:06:06
  • Status: offline
  • Ribbons : 5
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/05 08:30:52 (permalink)
favrepeoria
I have been getting along decently well with just advanced flag on global. I had some time on Sunday where it lost work for awhile like quite a few people it sounds but other than that it has been smooth sailing. Got some tiny WU yesterday for a bit but other than that good to go. Even had a project that was showing my 2080ti at 4.5 million ppd. Got a couple from that one yesterday.

As a side note if you look at the active users chart on XOC, the user base has dropped dramatically over the past week or two. From 180k active to about 127k active yesterday. Following same pattern as our team btw. 1630 active to 1100 active over past couple weeks. This explains why we are seeing consistent work again at least. Number of work units completed in that time frame has stayed relatively flat too so it seems the supply demand is pretty close to corrected at this point.



Sounds right on point. I've received constant work since that blip on Sunday.


GP300
Superclocked Member
  • Total Posts : 123
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/01/09 18:12:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Anyone else having trouble getting work tonight.. 2020/05/05 12:04:07 (permalink)
Constant work here since sunday as well.  I'm running advanced on both the 2060KOs



 
Page: << < ..678910 > Showing page 8 of 10
Jump to:
  • Back to Mobile