EVGA

Helpful ReplyX99 logo bios UEFI M.2 NvMe

Author
stroker1990
New Member
  • Total Posts : 19
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/02/01 09:46:51
  • Status: online
  • Ribbons : 0
2019/11/13 10:55:32 (permalink)
Hi, I installed M2 NvMe. I have successfully installed windows. But unfortunately, the way the EVGA logo was shown has changed. The evga logo takes too long. It wasn't before . Evga x99 Micro 2
#1
Sajin
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 39070
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/06/07 21:11:51
  • Location: Texas, USA.
  • Status: offline
  • Ribbons : 195
Re: X99 logo bios UEFI M.2 NvMe 2019/11/13 12:46:36 (permalink) ☄ Helpfulby stroker1990 2019/11/13 15:10:08
Disable quiet boot & enable fast boot inside the bios. That should fix you up.

Want to save 5 to 10% on your next EVGA purchase? Just click on the associates banner to save, or enter the associates code at checkout on your next purchase. If you choose to use my code I want to personally say "Thank You" for using it.
 

 
#2
stroker1990
New Member
  • Total Posts : 19
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/02/01 09:46:51
  • Status: online
  • Ribbons : 0
Re: X99 logo bios UEFI M.2 NvMe 2019/11/13 14:50:51 (permalink)
Thanks :) This M.2 is now amazingly fast
#3
Sajin
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 39070
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/06/07 21:11:51
  • Location: Texas, USA.
  • Status: offline
  • Ribbons : 195
Re: X99 logo bios UEFI M.2 NvMe 2019/11/13 15:58:41 (permalink)


Want to save 5 to 10% on your next EVGA purchase? Just click on the associates banner to save, or enter the associates code at checkout on your next purchase. If you choose to use my code I want to personally say "Thank You" for using it.
 

 
#4
Jump to:
  • Back to Mobile