EVGA

Hot!Nu Audio program does not run

Author
tomcat19
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/05/05 03:21:16
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2019/05/05 03:39:46 (permalink)
Hello i need some help.
After i install evga nu audio driver to my pc, I try to open the Nu Audio program but the program does not open ,I try Run as administrator it still not running program. 
(I plug in headphone to the card so it work, i can listening music from youtube or spotify but i can not adjust  the volume because Nu audio program does not run.)
 
Please help me and thank you for every comment.
#1

29 Replies Related Threads

    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/05 06:59:36 (permalink)
    mines doing same thing worked at first now wont open at all cannot a just sound?

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #2
    DavidO
    EVGA Alumni
    • Total Posts : 165
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/04/19 13:59:30
    • Status: offline
    • Ribbons : 2
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/05 12:18:18 (permalink)
    Hello tomcat19,
     
    Welcome to the forms, now one thing I would want to make sure is that the program is not actually opening. Are you getting any errors when you try to launch some time it does open but is just in the system tray please check there and if you see the icon for the software try to open it there.
     
    jeffro66
    mines doing same thing worked at first now wont open at all cannot a just sound?




    Please use these link HERE to help with this issue you are having with the card. Plese, let me know if this has helped.
    #3
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/05 16:54:24 (permalink)
    Also, with the NU Audio program closed, try going into your App Data folder, then Local, then EVGA.  You'll see a folder that starts with NUA.exe_Url_[gibberish], and ends with a bunch of random numbers and letters.  Delete that folder, then try opening up the software again.
    #4
    tomcat19
    New Member
    • Total Posts : 2
    • Reward points : 0
    • Joined: 2019/05/05 03:21:16
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/05 23:39:51 (permalink)
    EVGATech_DavidO
    Hello tomcat19,
     
    Welcome to the forms, now one thing I would want to make sure is that the program is not actually opening. Are you getting any errors when you try to launch some time it does open but is just in the system tray please check there and if you see the icon for the software try to open it there.
     
    jeffro66
    mines doing same thing worked at first now wont open at all cannot a just sound?




    Please use these link  to help with this issue you are having with the card. Plese, let me know if this has helped.




    Problem solve. The program is running but can not open with normal icon in desktop . It just in the system tray when i click icon in system tray,the program is show up. 
    Thank you for help.
    #5
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 07:57:18 (permalink)
    still cannot get program to run card is working though but can't get software to run.
    I am having trouble with my 1080ti kingpin trying to setup rma it maybe interfering with sound card?

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #6
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 09:25:08 (permalink)
    jeffro66
    still cannot get program to run card is working though but can't get software to run.
    I am having trouble with my 1080ti kingpin trying to setup rma it maybe interfering with sound card?


    It's a possibility, I suppose.
     
    Have you tried moving the NU Audio to a different slot?
    #7
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 09:44:49 (permalink)
    @jeffro66
    Is the NU Audio Card in the most Bottom Slot on your X299 Dark Motherboard?
    I have 2 GPU's x16 x16 and the NU Audio Card x4 shown in the Bios.

    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #8
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 12:10:11 (permalink)
    bcavnaugh
    @jeffro66
    Is the NU Audio Card in the most Bottom Slot on your X299 Dark Motherboard?
    I have 2 GPU's x16 x16 and the NU Audio Card x4 shown in the Bios.


    yes I have it in bottom slot now it's sounding good not sure whats going on.
    I put new battery in dark mb
    and just played metro 2hours didn't crash to desk top but play far cry new dawn will crash but not with my 1080fe
    know you guy's are talking about Nu card but having weird problems I played new dawn for amonth no crashes before?

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #9
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 12:11:15 (permalink)
    EVGATech_LeeM
    jeffro66
    still cannot get program to run card is working though but can't get software to run.
    I am having trouble with my 1080ti kingpin trying to setup rma it maybe interfering with sound card?


    It's a possibility, I suppose.
     
    Have you tried moving the NU Audio to a different slot?


    I have tried it before not lately will try



      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #10
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 12:12:02 (permalink)
    jeffro66
    bcavnaugh
    @jeffro66
    Is the NU Audio Card in the most Bottom Slot on your X299 Dark Motherboard?
    I have 2 GPU's x16 x16 and the NU Audio Card x4 shown in the Bios.


    yes I have it in bottom slot now it's sounding good not sure whats going on.
    I put new battery in dark mb (Known Issue or Problem for Sure)
    and just played metro 2hours didn't crash to desk top but play far cry new dawn will crash but not with my 1080fe
    know you guy's are talking about Nu card but having weird problems I played new dawn for amonth no crashes before?



    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #11
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 14:17:12 (permalink)
    jeffro, can you get the software open now?
     
    If the headphone slider doesn't adjust volume, then it's possible the software crashed and restarted.  A reset will usually fix that.  If it doesn't, then an uninstall, including removal of the folder I mentioned above, then reinstall should work.  Another alternative is to do a hard shutdown to reset the amp (turn system off, then flip PSU off), then boot again to see if it's fixed. 
     
    On my X299 DARK, I have the card in the X4 slot.  That's mostly due to other PCIe devices in slots to allow SLI to function at X16, but that's where I have it, just FYI.
    #12
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 14:26:07 (permalink)
    EVGATech_LeeM
    jeffro, can you get the software open now?
     
    If the headphone slider doesn't adjust volume, then it's possible the software crashed and restarted.  A reset will usually fix that.  If it doesn't, then an uninstall, including removal of the folder I mentioned above, then reinstall should work.  Another alternative is to do a hard shutdown to reset the amp (turn system off, then flip PSU off), then boot again to see if it's fixed. 
     
    On my X299 DARK, I have the card in the X4 slot.  That's mostly due to other PCIe devices in slots to allow SLI to function at X16, but that's where I have it, just FYI.


    still unable to open Lee
    will try slot 4 in second 
    and would you guys test the 1080ti kingpin more or should I rma it got it approved it's always been a good one hate to send back and get a refurb?

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #13
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 14:44:20 (permalink)
    .when I put the nu card in slot 4 my video card want display unless I put it in slot 2 which is x8 instead of x16 and still software want come up so I don't know if my video card or my nu card or motherboard or power supply is bad with random things happening
    could be power supply it's always been rock solid to?

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #14
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:03:38 (permalink)
    Check the BIOS to get the 3.3V, 5V, and +12V and list those here.
    #15
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:08:22 (permalink)
    jeffro66
    .when I put the nu card in slot 4 my video card want display unless I put it in slot 2 which is x8 instead of x16 and still software want come up so I don't know if my video card or my nu card or motherboard or power supply is bad with random things happening
    could be power supply it's always been rock solid to?


    Use Slot 5 or 6 But NOT SLOT 4.
    Odd, I have 2 GPUs installed and not seeing this issue on my X299 Dark.
    Do you have the 6-Pin PCIe Power Cable connected on the Bottom Left of the Motherboard?
    Also not see but is the SATA Cable you are using on the NU Auto Card have 5 Wires or 4 Wires?
    Slots 1 & 2 are Shared 

    post edited by bcavnaugh - 2019/05/06 15:18:51

    Attached Image(s)


    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #16
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:19:28 (permalink)
    bcavnaugh
    jeffro66
    .when I put the nu card in slot 4 my video card want display unless I put it in slot 2 which is x8 instead of x16 and still software want come up so I don't know if my video card or my nu card or motherboard or power supply is bad with random things happening
    could be power supply it's always been rock solid to?


    Use Slot 5 or 6 NOT SLOT 4.
    Odd, I have 2 GPUs installed and not seeing this issue on my X299 Dark.
    Do you have the 6-Pin PCIe Power Cable connected on the Bottom Left of the Motherboard?
    Also not see but is the SATA Cable you are using on the NU Auto Card have 5 Wires or 4 Wires?
     



    yes I have the 6pin on bottom plugged in
    and the sata cable is 5 wire
    I will move back down to 6
    and Lee here what I got from bios
    +12v - 12.03
    +5v - 4.96
    3vsb - 3.36
    vcc3- 3.28
     

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #17
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:23:59 (permalink)
    jeffro66
    bcavnaugh
    jeffro66
    .when I put the nu card in slot 4 my video card want display unless I put it in slot 2 which is x8 instead of x16 and still software want come up so I don't know if my video card or my nu card or motherboard or power supply is bad with random things happening
    could be power supply it's always been rock solid to?


    Use Slot 5 or 6 NOT SLOT 4.
    Odd, I have 2 GPUs installed and not seeing this issue on my X299 Dark.
    Do you have the 6-Pin PCIe Power Cable connected on the Bottom Left of the Motherboard?
    Also not see but is the SATA Cable you are using on the NU Auto Card have 5 Wires or 4 Wires?
     



    yes I have the 6pin on bottom plugged in
    and the sata cable is 5 wire
    I will move back down to 6
    and Lee here what I got from bios
    +12v - 12.03
    +5v - 4.96
    3vsb - 3.36
    vcc3- 3.28

    Also with that CPU you should be running Bios 1.17
    If I did not have 2 GPUs install I would be using Slot 5.

    post edited by bcavnaugh - 2019/05/06 15:26:56

    Attached Image(s)


    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #18
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:37:34 (permalink)
    I tried slot 5 it all so beeped gives d6 or d9 codes like that
    I put sound card back in 6 1080ti back in 1 beeped code d6 
    I switched out with 1080fe come back on still nu software want come up
    have had computer trouble in past that was hard to diagnose this is kicking my tail lol!!!

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #19
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 15:48:14 (permalink)
    jeffro66
    I tried slot 5 it all so beeped gives d6 or d9 codes like that
    I put sound card back in 6 1080ti back in 1 beeped code d6 
    I switched out with 1080fe come back on still nu software want come up
    have had computer trouble in past that was hard to diagnose this is kicking my tail lol!!!

    Starting to sound like a bad Power Supply. If you can test with a different Power Supply.
    Worst Case would be some Bent CPU Socket Pins.

    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #20
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 16:06:17 (permalink)
    bcavnaugh
    jeffro66
    I tried slot 5 it all so beeped gives d6 or d9 codes like that
    I put sound card back in 6 1080ti back in 1 beeped code d6 
    I switched out with 1080fe come back on still nu software want come up
    have had computer trouble in past that was hard to diagnose this is kicking my tail lol!!!

    Starting to sound like a bad Power Supply. If you can test with a different Power Supply.
    Worst Case would be some Bent CPU Socket Pins.


    I just upgraded cpu to 9940x it was perfect it is what I was also thinking
    was dreading taking heatsink off
    so should I run to best buy get a 750psu or something close to test with in my other computer is only a 500 watt?
    just sold a evga 1000g1

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #21
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 16:14:51 (permalink)
    Based on the voltages in the BIOS, the PSU sounds stable. 
     
    When was the last time you cleared the BIOS?  Obviously save all your settings first to a profile, but then try clearing the BIOS and booting up normally.  See if having everything at stock helps with the issue.
    #22
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 17:44:55 (permalink)
    EVGATech_LeeM
    Based on the voltages in the BIOS, the PSU sounds stable. 
     
    When was the last time you cleared the BIOS?  Obviously save all your settings first to a profile, but then try clearing the BIOS and booting up normally.  See if having everything at stock helps with the issue.


    I've tried that several times on all 3 bio's got a evga 850gs gonna try that see if makes a difference 
    I can also use this power supply in my other computer to test king pin card let you guy's know soon
    if that's not it then it's the motherboard.

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #23
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 18:10:33 (permalink)
    @jeffro66 What Bios Version are you running on your Motherboard?

    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #24
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 18:17:03 (permalink)
    bcavnaugh
    @jeffro66 What Bios Version are you running on your Motherboard?


    the latest one 1.17 I think
    but looks like the 1200p2 maybe the culprit played far cry new dawn through 3 maps didn't crash none
    glad I didn't rma my card
    still no nu software will figure that out later
    thanks for the help

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #25
    bcavnaugh
    The Crunchinator
    • Total Posts : 37618
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: USA Affiliate E5L3CTGE12 Associate 9E88QK5L7811G3H
    • Status: offline
    • Ribbons : 272
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/06 18:26:40 (permalink)
    jeffro66
    bcavnaugh
    @jeffro66 What Bios Version are you running on your Motherboard?

    the latest one 1.17 I think
    but looks like the 1200p2 maybe the culprit played far cry new dawn through 3 maps didn't crash none
    glad I didn't rma my card
    still no nu software will figure that out later
    thanks for the help

     Keep us Posted.
    I have issue with all my X299 Darks and Power Supplies.
    I just Pulled out my NU Audio Card from my X299 Dark.

    Affiliate Code: E5L3CTGE12 & Associate Code: 9E88QK5L7811G3H
    #26
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/07 12:29:16 (permalink)
    bcavnaugh
    jeffro66
    bcavnaugh
    @jeffro66 What Bios Version are you running on your Motherboard?

    the latest one 1.17 I think
    but looks like the 1200p2 maybe the culprit played far cry new dawn through 3 maps didn't crash none
    glad I didn't rma my card
    still no nu software will figure that out later
    thanks for the help

     Keep us Posted.
    I have issue with all my X299 Darks and Power Supplies.
    I just Pulled out my NU Audio Card from my X299 Dark.


    I may take mine out now it has ran good today played several different games i'm off this week
    so doing serious testing before rma power supply 
    the 850gs seems to handle mine good would prefer 1200 though
    played ghost recon 3hrs not a blimp

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #27
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 1538
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 14
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/07 13:37:41 (permalink)
    Well, that's why it's always good to have a spare around to test.  Keep us updated if you still run into more issues.  Note that we have a new driver up now for the Audio Card.
    #28
    jeffro66
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 6797
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/01/19 13:23:32
    • Location: nc
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: Nu Audio program does not run 2019/05/07 17:06:26 (permalink)
    EVGATech_LeeM
    Well, that's why it's always good to have a spare around to test.  Keep us updated if you still run into more issues.  Note that we have a new driver up now for the Audio Card.


    ok will give that try Lee thanks.
    you bet I will guit selling all my power supplies looked and I had a 850gs already registered I sold got with my case I think lol!

      case;Evga DG-87,Evga Dark X299,9940x 14 core cpu,4x16 64gig gskill v,Evga clc280 aio cpu cooler,evga gtx2080 TI ftw3 ultra,Evga 1200 platinium p2 power supply,SAMSUNG 960 PRO M.2 2TB NVMe,evga NU windows10 

    #29
    peterjel
    New Member
    • Total Posts : 1
    • Reward points : 0
    • Joined: 2019/08/29 16:09:35
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Nu Audio program does not run 2019/09/10 23:09:44 (permalink)
    Program randomly stopped working for me. Tried reinstalling, nothing. Unreal....
    #30
    Jump to:
  • Back to Mobile