EVGA

Hot!Game not working with OSD?

Page: << < ..111213 > Showing page 11 of 13
Author
Lucadiro89
New Member
  • Total Posts : 3
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/18 04:56:29
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2018/12/20 13:57:18 (permalink)
Honestly I also found that added games to evga disappears once you close the program, sonI have to add them back everytime, and.... the osd still don’t work. Can’t you just use riva as osd like afterburner does? Because the precision x1 software itself is beautiful, but the osd just dont work
Feedbackfour
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/01/12 08:21:20
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/01/12 08:22:09 (permalink)
Not working with Fortnite
 
corvey
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2012/03/23 16:13:40
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/02/21 13:03:37 (permalink)
Not working with Battlefield V  (2080ti)
 
 
UPDATE: Works when setting application detection level to HIGH in Rivatuner.
post edited by corvey - 2019/02/21 18:08:57
xblackvalorx
iCX Member
  • Total Posts : 451
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/12/04 19:13:09
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/02/21 18:00:52 (permalink)
Apex legends
ImTech
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/03/04 05:58:22
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/03/05 12:48:19 (permalink)
Works randomly in Anthem. 
 
So many people having problems with the OSD not showing in games and still no solution.
 
Precision X1 beta v0.3.12.0
Void65231
New Member
  • Total Posts : 99
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/04/04 23:35:37
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/03/05 16:29:00 (permalink)
Doesn’t seem to work on Starcitizen
Death_wish01
New Member
  • Total Posts : 24
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/08/02 11:47:43
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/03/25 08:15:44 (permalink)
Apex legends EVGA PX is 6.2.7

edit: Could you also add a OSD graph for frame rate? I'm trying to figure out where my frames are getting dropped.
post edited by Death_wish01 - 2019/03/25 09:29:56
TwoEvilOne
SSC Member
  • Total Posts : 721
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/06/12 10:55:57
  • Location: NW Ohio. EVGA Associate Code: 2QME1VF65K9ZY8B
  • Status: offline
  • Ribbons : 4
Re: Game not working with OSD? 2019/03/25 14:28:14 (permalink)
Death_wish01
Apex legends EVGA PX is 6.2.7

edit: Could you also add a OSD graph for frame rate? I'm trying to figure out where my frames are getting dropped.


nice

Register your EVGA product with my affiliate code: LDCH3LNSPA
Check out my MODS RIGS view my system , and +1  TwoEvilOne's Stormbreaker .  Click here to become an EVGA elite member than an Associate. My 3090 Kingpin 3DMark Port Royal Score: 15,239[/alig
turbochargedazn
New Member
  • Total Posts : 19
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/05/28 19:26:59
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/03/25 14:53:24 (permalink)
Not sure if this thread is still valid since it's dated back in 2015, but since its been recently moved to the top, I am having issues getting the OSD PX1 (Version 0.3.12) to work with Final Fantasy XIV (Yes 14 not 15). Getting it to actually work is very inconsistent. It works whenever it wants to and sometimes I have to restart the game more then 4 times to get it to display. I don't believe this to be an issue with the game itself because the other games that I have tested; Call of Duty WW2 (Steam) , Diablo 3 (Battlenet) all seem to have the same consistency issue.
 
I have the correct OSD settings setup and made sure the indicator lights are on in PX1 main menu. As of now the OSD works whenever it feels like it wants to work. Which is awful because the second system that I built with an MSI RTX 2080 that is using AfterBurner and RivaTuner works literally perfect 100% of the time and no issues getting the OSD to display. Something is telling me PX1 either bugged or needs a proper fix.
GObonzo
New Member
  • Total Posts : 17
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/03/01 18:14:59
  • Location: central FL
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/05/17 13:24:56 (permalink)
not working with Rage 2.
 
tried setting up toggle key in XOC settings and toggling on/off. tried changing display options in-game from borderless to fullscreen and back and forth a few times. just doesn't appear. works with all other games i've tried.
 
using Precision XOC, 6.2.7.

ASUS ROG Strix Z370-E | i7-8700K 5GHz \ ASUS Ryujin 360 | G.Skill DDR4 3200 CL14 16GB(2x 8GB) | EVGA FTW3 1080 Ti | M.2: 480GB \ SSDs: 5.25TB \ HDs: 8TB | be quiet! Dark Power Pro 11 750w | Fractal Design Vector RS \ 5x be quiet! Silent Wings 3 140mm PWM Hi-Speed | Logitech G600 \ Corsair Vengeance M95 | Corsair K70 LUX RGB | Corsair Gaming VOID 7.1 | One S Gamepad | Alienware AW3420DW | Windows 10 x64 | Lenovo IdeaPad
romago13
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/11 15:28:37
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/05/21 19:31:17 (permalink)
Good morning, someone knows how to configure the OSD for RAGE 2, thanks
GObonzo
New Member
  • Total Posts : 17
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/03/01 18:14:59
  • Location: central FL
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/05/22 07:47:36 (permalink)
romago13
Good morning, someone knows how to configure the OSD for RAGE 2, thanks


are you asking or telling?

ASUS ROG Strix Z370-E | i7-8700K 5GHz \ ASUS Ryujin 360 | G.Skill DDR4 3200 CL14 16GB(2x 8GB) | EVGA FTW3 1080 Ti | M.2: 480GB \ SSDs: 5.25TB \ HDs: 8TB | be quiet! Dark Power Pro 11 750w | Fractal Design Vector RS \ 5x be quiet! Silent Wings 3 140mm PWM Hi-Speed | Logitech G600 \ Corsair Vengeance M95 | Corsair K70 LUX RGB | Corsair Gaming VOID 7.1 | One S Gamepad | Alienware AW3420DW | Windows 10 x64 | Lenovo IdeaPad
XrayMan
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 71804
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/12/14 22:10:06
  • Location: Santa Clarita, Ca.
  • Status: offline
  • Ribbons : 111
Re: Game not working with OSD? 2019/05/23 21:05:18 (permalink)
GObonzo
romago13
Good morning, someone knows how to configure the OSD for RAGE 2, thanks


are you asking or telling?




He's asking.    ;)

            My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
 
        Associate Code: VHKH33QN4W77V6A
 
             
 
 
                  
 
 
 
          
 
   
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 &nbsp
craigcooper
Superclocked Member
  • Total Posts : 221
  • Reward points : 0
  • Joined: 2007/11/10 02:11:18
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/05/24 16:41:43 (permalink)
I can't get it to work in Rage 2 either. So i tried Afterburner and that's not working for me either.

   
 
I7 6900k | Asus Rampage  Black V Edition 10 | SS Phase Change | Corsair AX1200 watt PSU | G-Skill DDR 4 3200 Cl14 32Gb | EVGA RTX 2080Ti FTW3| Corsair 900D | Samsung 1Tb SSD + 250Gb SSD System | 

XrayMan
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 71804
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/12/14 22:10:06
  • Location: Santa Clarita, Ca.
  • Status: offline
  • Ribbons : 111
Re: Game not working with OSD? 2019/06/03 19:32:27 (permalink)
 
Must be the game then.

            My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
 
        Associate Code: VHKH33QN4W77V6A
 
             
 
 
                  
 
 
 
          
 
   
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 &nbsp
william_homyk
New Member
  • Total Posts : 54
  • Reward points : 0
  • Joined: 2015/08/27 00:44:56
  • Location: Holland Patent , NY
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/06/26 04:22:53 (permalink)
My system seems to be having problems with Precision X1 and Destiny 2, it freezes on loading screen / orbit screen. Anyone else having this issue?
post edited by william_homyk - 2019/06/26 04:27:12

CPU: i9-9900K 5.1GHz OC
MOBO: Asus Maximus XI Hero
GPU: EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra
PSU: Corsair HX1000i
RAM: G.Skill TridentZ RGB DDR4 3600MHz 32GB 
Cooler: Kraken X62
SSD: Samsung 960 Pro M.2 NVMe 1TB
SSD: Samsung 860 Evo 2TB
HDD: WD Black 3TB 7200RPM 
OS:Win 10 1809
CASE: NZXT Razer H440
Nvidia Drivers 419.35
CAD_DUDE
New Member
  • Total Posts : 6
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/02/12 12:12:06
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/07/31 09:38:48 (permalink)
APEX LEGENDS :(
skippergonzo
Superclocked Member
  • Total Posts : 177
  • Reward points : 0
  • Joined: 2011/07/25 09:18:06
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/07/31 13:31:13 (permalink)
OSD does not function.
I had to uninstall Precision X because OSD does not work in BF4. Went back to Afterburner. But, I question why Precision fails to dosplay all the settings I have selected in the OSD. What is the secret to getting this software to work?
CAD_DUDE
New Member
  • Total Posts : 6
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/02/12 12:12:06
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/01 11:34:06 (permalink)
No Man's Sky is another one That doesn't work but Payday2 works lol
xblackvalorx
iCX Member
  • Total Posts : 451
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/12/04 19:13:09
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/01 14:23:46 (permalink)
Nier automata
Works when loading in but disappears once in game
digitaldemon
New Member
  • Total Posts : 37
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/07/24 03:30:21
  • Location: Florida
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/05 18:38:18 (permalink)
Precision X1 OSD not working with The Division 2 in DX11 or 12.


 
Intel Core i7-6700K @ 4.6GHz | ASUS Maximus VIII Ranger |  ASUS PG348Q | G.Skill Ripjaws V DDR4 3000 - 16GB | EVGA GTX 1080 Ti SC2 @ +80 MHz | EVGA SuperNOVA 750 T2 | EVGA CLC 280 | Samsung 840 Evo - 500GB | Seagate Barracuda - 3TB | Corsair 760T | Corsair K100 RGB  | Corsair Dark Core Pro RGB SE | Massdrop x Sennheiser PC38X
xblackvalorx
iCX Member
  • Total Posts : 451
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/12/04 19:13:09
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/08 08:16:09 (permalink)
Hunt showdown, and hunt showdown test server
hawlbucker
New Member
  • Total Posts : 4
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/05/06 00:52:12
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/09 05:53:15 (permalink)
I am having a issue of not being able to open GTAV whilst the X1 is open (ie up on desktop). i can load a profile and then  close the X1 and the game will load. i might add that I can not have the OSD enabled, otherwise GTAV wont load at all even if I close the X1. it seems the overlay is triggering GTAV to see it as a mod menu or something that has changed the vanilla game files. this has happened since the newest version on Steam.  also sometimes the OSD wont show in game and to add to this sometimes the profiles i save are  lost.  I waited till now thinking there would be a fix/patch by now. guess i am the only one still  playing GTAV with the X1 running. thank you for any help.
nado4ilhas
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2015/12/02 13:08:57
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/08/30 07:29:07 (permalink)
dont work with World of Warcraft
Koithim
Superclocked Member
  • Total Posts : 149
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/03/14 18:24:49
  • Location: Canada
  • Status: offline
  • Ribbons : 3
Re: Game not working with OSD? 2019/10/03 17:01:55 (permalink)
Not working with Ghost Recon Breakpoint.
 
Cheers!

CASE: EVGA DG-87 COOL: ASUS Ryujin 360
PSU: EVGA SuperNOVA 1000 T2 MOBO: ROG Maximus XI Extreme
CPU: i9-9900k @ 5.0 GHz 4x8GB G.skill Trident Royal ddr4-4000
SSD: Samsung 960 Pro 512GB PCIe M.2
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA
Display: Asus PG279Q Windows 10 pro 2004

 
 
digitaldemon
New Member
  • Total Posts : 37
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/07/24 03:30:21
  • Location: Florida
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/10/04 11:44:40 (permalink)
Does anyone actually read these? It still doesn't work in any game, but I started the Windows Terminal and it does.
 
 

Attached Image(s)



 
Intel Core i7-6700K @ 4.6GHz | ASUS Maximus VIII Ranger |  ASUS PG348Q | G.Skill Ripjaws V DDR4 3000 - 16GB | EVGA GTX 1080 Ti SC2 @ +80 MHz | EVGA SuperNOVA 750 T2 | EVGA CLC 280 | Samsung 840 Evo - 500GB | Seagate Barracuda - 3TB | Corsair 760T | Corsair K100 RGB  | Corsair Dark Core Pro RGB SE | Massdrop x Sennheiser PC38X
FoucaultLeon
New Member
  • Total Posts : 20
  • Reward points : 0
  • Joined: 2011/02/15 13:15:15
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/11/05 02:23:31 (permalink)
Koithim
Not working with Ghost Recon Breakpoint.
 
Cheers!




Same
digitaldemon
New Member
  • Total Posts : 37
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/07/24 03:30:21
  • Location: Florida
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2019/12/27 19:16:07 (permalink)
1.0.2 is not working with Wolfenstein: The Old Blood.


 
Intel Core i7-6700K @ 4.6GHz | ASUS Maximus VIII Ranger |  ASUS PG348Q | G.Skill Ripjaws V DDR4 3000 - 16GB | EVGA GTX 1080 Ti SC2 @ +80 MHz | EVGA SuperNOVA 750 T2 | EVGA CLC 280 | Samsung 840 Evo - 500GB | Seagate Barracuda - 3TB | Corsair 760T | Corsair K100 RGB  | Corsair Dark Core Pro RGB SE | Massdrop x Sennheiser PC38X
jackomlet
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2016/09/15 23:41:32
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2020/10/09 12:23:40 (permalink)
OSD not working at all on:
For Honor
BF4
BF1
Dying Light
Star Wars BF
FarCry5
 
Precision X1 V1.0.7
Windows 10 Version 10.0.18363 Build 18363
i7 9700k, GTX1080TI FTW3, Maximus XI Hero wifi Z490, 16G Gskill 3200hz, 970EVO NVME
shortcappy
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/08/29 14:19:13
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: Game not working with OSD? 2020/10/29 11:38:59 (permalink)
OSD doesn't work in the following games using Precision X1 v1.0.7.0:
TramSim
Wild Life
Page: << < ..111213 > Showing page 11 of 13
Jump to:
  • Back to Mobile