EVGA

EVGA DG-8 Case

Page: < 12 Showing page 2 of 2
Author
jassilamba
New Member
  • Total Posts : 17
  • Reward points : 0
  • Joined: 2011/10/04 16:32:38
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: EVGA DG-8 Case 2016/08/19 08:51:01 (permalink)
Is anyone having trouble with getting the DGTuner software to work? I keep getting "Can't find USB HID Device!". All the cables are plugged in (USB 3.0 and 2.0). 
 
Never mind, fixed it. One of the USB 3.0 cables came off the front panel.
post edited by jassilamba - 2016/08/19 09:20:32
#31
XrayMan
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 66033
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/12/14 22:10:06
  • Location: Santa Clarita, Ca.
  • Status: offline
  • Ribbons : 109
Re: EVGA DG-8 Case 2016/08/19 21:30:02 (permalink)
jassilamba
Is anyone having trouble with getting the DGTuner software to work? I keep getting "Can't find USB HID Device!". All the cables are plugged in (USB 3.0 and 2.0). 
 
Never mind, fixed it. One of the USB 3.0 cables came off the front panel.




 

            My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
 
        Associate Code: VHKH33QN4W77V6A
 
             
 
 
                  
 
 
 
          
 
   
 
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 
 
 
 
 &nbsp
#32
wsgroves
New Member
  • Total Posts : 10
  • Reward points : 0
  • Joined: 2012/06/08 16:28:29
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: EVGA DG-8 Case 2016/10/04 14:00:38 (permalink)
OP, what do you mean one of the usb came off the front panel?
I have the same error you did but all 4 usb ports on the case are working for me.
#33
Page: < 12 Showing page 2 of 2
Jump to:
  • Back to Mobile