EVGA

EVGA XR-1 not showing up in Audio Output Source

Author
illuminelf
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2021/02/22 12:04:40
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2021/02/22 12:28:55 (permalink)
I have everything set up correctly, at least I think. People keep saying to add the EVGA XR1 as my audio output source, but the issue is that it's not even showing up. I'm so incredibly frustrated lol. It shows up in audio input though?!


 
post edited by illuminelf - 2021/02/22 12:33:44

Attached Image(s)

#1

3 Replies Related Threads

    EVGA_JacobF
    EVGA Product Manager
    • Total Posts : 16735
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/01/17 12:10:20
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 26
    Re: EVGA XR-1 not showing up in Audio Output Source 2021/02/22 15:03:23 (permalink)
    Those screenshots look correct.


    #2
    illuminelf
    New Member
    • Total Posts : 2
    • Reward points : 0
    • Joined: 2021/02/22 12:04:40
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: EVGA XR-1 not showing up in Audio Output Source 2021/02/22 16:02:34 (permalink)
    EVGA_JacobF
    Those screenshots look correct.


    Which is why I'm very confused as to why there is no audio coming through. :')
    #3
    EVGA_JacobF
    EVGA Product Manager
    • Total Posts : 16735
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/01/17 12:10:20
    • Location: Brea, CA
    • Status: offline
    • Ribbons : 26
    Re: EVGA XR-1 not showing up in Audio Output Source 2021/02/24 10:55:59 (permalink)
    How exactly do you have it connected, also on the source device do you have HDMI set as the output audio device?


    #4
    Jump to:
  • Back to Mobile