EVGA

AnsweredHot!x1 (2080ti) not opening

Page: 12 > Showing page 1 of 2
Author
youcanteatthat
New Member
  • Total Posts : 92
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/24 19:01:15
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2020/10/01 19:59:41 (permalink)
it won't open. restarting doesn't help. uninstalling doesn't help. nothing helps. it opens and goes to the tray, but when i go to click the tray icon to open it, that icon disappears. when i try to install it, i get a warning that says "c:\program files\evga\precision x1\driver-x64.sys" i've tried selecting run as admin, and that doesn't matter either.
i have the latest nvidia driver, windows update, and i was running version 1.07 and tried to uninstall and reinstall that and now i'm getting the error. what goes on?


#1
coppertop24
New Member
  • Total Posts : 5
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/09/07 13:49:07
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/01 20:38:01 (permalink)
Im guessing you just had a windows update tonight too. I made the mistake of letting windows update install KB4576945 Update preview for .NET Framework and I had the same issue. I somehow have it running again, dont know what combination of stuff I tried that worked. Still crashes with the same errors (Error id 1000, and 1026) when I run "check for updates" in settings, but at least its running. The error logs point to KERNELBASE.dll as the issue, so the .NET update borked something for us.
 
As a possible way forward, I had to rename the driver-x64.sys file to driver-x64.sysBAK in order to delete it and reinstall X1. Seemed to start working again after that.
post edited by coppertop24 - 2020/10/01 20:43:35

Corsair 400C w/ 460x front panel
Corsair RM850x
MSI Tomahawk Z490
i9 10900 (PL removed)/Dark Rock Pro 4
Corsair Vengeance LPX 3200MHz
Crucial MX500 M.2 & Samsung 860 Evo
RTX 3080 FTW3 Ultra
Acer Predator X34P/Asus ROG PG279Q
Tons of Corsair RGB
#2
SBDevga
New Member
  • Total Posts : 37
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/26 15:16:54
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/01 22:01:55 (permalink)
Just chiming in to report the same thing.  Sometime this week (probably after the Windows Update) I started getting the same behavior.
#3
wmmills
CLASSIFIED ULTRA Member
  • Total Posts : 5358
  • Reward points : 0
  • Joined: 2006/01/04 20:47:29
  • Location: New Jersey
  • Status: offline
  • Ribbons : 31
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 00:49:26 (permalink)
You would be better served using Afterburner instead, and it may not give you so many troubles. https://www.msi.com/page/afterburner  Just go straight to the bottom of the page.

MOBO: EVGA x299 Dark, CPU: I9 10900X, RAM: Patriot Viper RGB 3600 32gb, SSD: Samsung 860 EVO 1TB, M2: Samsung 970 EVO+ 1TB, PSU: CoolerMaster M2 1500, CPU HSF: EVGA 240 CLC HSF~ P/P 88CFM Yate Loons, G-CARD:EVGA RTX3090 FTW3 Ultra Gaming, CASE: LIAN-LI PC-V2010B w/ Window mod, OS: Windows 10 Pro 64bit, MON: Alienware AW3821DW, HdSet: steelseries Siberia 

Help Our Vets From K-2! https://strongholdfreedomfoundation.org
#4
bob16314
CLASSIFIED ULTRA Member
  • Total Posts : 7845
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/11/07 22:33:22
  • Location: Planet of the Babes
  • Status: offline
  • Ribbons : 679
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 02:09:25 (permalink)
System Restore is your friend, so is View Update History -> Uninstall Updates in Windows Update where you can right-click to uninstall most updates.

You can set your internet connection as a Metered Connection in the Properties of your internet connection to put the whammy on most auto-updates..You can delay updates..You can use the Show or Hide Updates Tool from Microsoft to check for and hide, or unhide, most updates (including KB4576945) BEFORE running the normal Windows Update so that a selected update becomes invisible and does not ever get installed until you unhide it.
 
The Show or Hide Updates Tool along with setting a metered connection works perfectly for me here.

* Corsair Obsidian 450D Mid-Tower - Airflow Edition * ASUS ROG Maximus X Hero (Wi-Fi AC) * Intel i7-8700K @ 5.4GHz * 16GB G.SKILL Trident Z 4133MHz * Crucial MX500 M.2 1TB * 2x WD Caviar Black 500GB * Seasonic M12 II 750W * Corsair H115i Elite Capellix 280mm * EVGA GTX 760 SC * Win7 Home/Win10 Home/Win10 Pro * 
 
"Whatever it takes, as long as it works" - Me
 
 
 
#5
_cr8tor_
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/10/18 13:52:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 08:40:33 (permalink)
Same here on a 2070s.
Noticed it was not running this morning.
Its not unusual for X1 to crash so i restarted it. However it wont start.
Bit of tsing with no luck. Restarts and what not.
Upon reinstall of X1 i get an error about c:\program files\evga\precision x1\driver-x64.sys
I restarted, manually removed this file and then reinstalled with no errors.
Yet X1 still crashes when ran.
Seems tied to c:\program files\evga\precision x1\driver-x64.sys
#6
Nepos
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2020/07/19 09:21:56
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 10:09:07 (permalink)
Got the same issue with an 2070 super. X1 starts and immediately crashes afterwards.
#7
Slammy
Superclocked Member
  • Total Posts : 194
  • Reward points : 0
  • Joined: 2007/01/20 14:29:54
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 10:48:46 (permalink)
Yup, after windows updates the other day X1 stopped working. Does EVGA know? Anyone told Jacob so we can get a fix ASAP?
 
#8
coppertop24
New Member
  • Total Posts : 5
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/09/07 13:49:07
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 11:31:53 (permalink)
bob16314
System Restore is your friend, so is View Update History -> Uninstall Updates in Windows Update where you can right-click to uninstall most updates.

You can set your internet connection as a in the Properties of your internet connection to put the whammy on most auto-updates..You can delay updates..You can use the from Microsoft to check for and hide, or unhide, most updates (including KB4576945) BEFORE running the normal Windows Update so that a selected update becomes invisible and does not ever get installed until you unhide it.



So I normally dont let my system update like this, I just unpaused a couple days ago and forgot to pause it again. I tried uninstalling the update but wouldn't uninstall. I got PX1 working, so thats a plus.

Corsair 400C w/ 460x front panel
Corsair RM850x
MSI Tomahawk Z490
i9 10900 (PL removed)/Dark Rock Pro 4
Corsair Vengeance LPX 3200MHz
Crucial MX500 M.2 & Samsung 860 Evo
RTX 3080 FTW3 Ultra
Acer Predator X34P/Asus ROG PG279Q
Tons of Corsair RGB
#9
Valis
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/04/23 00:58:50
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 11:39:50 (permalink)
Noticed the same thing here, it crashes immediately upon launch (either when logging in to windows or trying to start it manually).  driver-x64.dll (or maybe .sys) in the folder is locked, so when it crashes some part of the program thread remains active & has the file still open (or just doesn't release it).  So that will cause an uninstall or reinstall to fail most likely.
 
I used sysinternals utilities to stop the program (procexp64) and then stop it from running on launch (autoruns64), rebooted to uninstall and installed 1.06 instead.  I won't trust it to stay running, but at least I can change fan speeds before running a game as MW/Warzone won't tolerate stock fan speeds any longer as of the last update BEFORE s5. 98-99% GPU usage on a 1080 is no bueno, but at least I can keep games running again. 

Win7 64bit SP1, 2x E5462 2.8Ghz Intel Xeon, 8x 2GB FB-Dimms (16GB total), Supermicro X7DWA-n motherboard, EVGA GTX285, 2x WD RE.4 2TB Hd's, 3x Seagate ES.3 Constellation 1TB Hd's, PC Power&Cooling Silencer MkII 960W PSU (~1 year old, replaced a perfectly functioning 750W PC P&C Silencer due to sagging 5V line when 2-3 Firewire devices were connected externally).  Lian Li aluminum tower case (PC G70 modified) houses all parts...
#10
_cr8tor_
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/10/18 13:52:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 12:01:22 (permalink)
It seems that if you right click and choose to run as administrator it is working. At least for me at this moment it is.
post edited by _cr8tor_ - 2020/10/02 12:04:01
#11
youcanteatthat
New Member
  • Total Posts : 92
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/24 19:01:15
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:04:42 (permalink)
so as an update, i have two machines in my house. they're both doing exactly the same thing. my main which is a 2080ti/9900ks and my living room which is a 2080s/9700k. you can open the program, go to the sys tray to try and bring the window up, and it just disappears. it does NOT work when you run as admin.
 
the update isn't one you can undo as it isn't a main update. x1 is probably one of the wonkiest apps i've ever used, but considering everything in my main build is evga except fans, nvme, and ram, i want it to be controlled by evga software. plus, honestly i think it should just work...
 
when can we expect a remedy on this?


#12
JustinHEMI
SSC Member
  • Total Posts : 865
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/02/13 12:36:41
  • Location: Pittsburgh, PA
  • Status: offline
  • Ribbons : 2
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:16:23 (permalink)
Funny, just came to report this problem, and here we are. 
 
I don't let my system update automatically. I have my services and registry set up to ensure that it does not, and I'm having this issue with P1X. 

| Intel i7 8700K @ 5.2ghz (delidded) | Asus Z370 Maximus X Hero | EVGA GTX 2080 Ti FTW3 |
| 32gb Corsair Vengeance DDR4 3200 | EVGA SuperNova G3 850 | 500gb Samsung 970/850 EVO | 
Sennheiser DAC/AMP | Phanteks Eclipse P600s | NZXT x62 Kraken | Asus PG278QR |
Sennheiser HD660s | Logitech Pro Keyboard | Logitech G502 Lightspeed |


#13
JustinHEMI
SSC Member
  • Total Posts : 865
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/02/13 12:36:41
  • Location: Pittsburgh, PA
  • Status: offline
  • Ribbons : 2
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:18:30 (permalink)
coppertop24
Im guessing you just had a windows update tonight too. I made the mistake of letting windows update install KB4576945 Update preview for .NET Framework and I had the same issue. I somehow have it running again, dont know what combination of stuff I tried that worked. Still crashes with the same errors (Error id 1000, and 1026) when I run "check for updates" in settings, but at least its running. The error logs point to KERNELBASE.dll as the issue, so the .NET update borked something for us.
 
As a possible way forward, I had to rename the driver-x64.sys file to driver-x64.sysBAK in order to delete it and reinstall X1. Seemed to start working again after that.




As noted in my previous post, I don't do automatic updates, but I did just check for updates and I don't have KB4576945 available but I do have KB4576947 that does update .NET. I'm not sure what broke my P1X, but I figured what the hell, I'm going to apply the available updates and see if it works. If it doesn't, I guess it's off to afterburner.

| Intel i7 8700K @ 5.2ghz (delidded) | Asus Z370 Maximus X Hero | EVGA GTX 2080 Ti FTW3 |
| 32gb Corsair Vengeance DDR4 3200 | EVGA SuperNova G3 850 | 500gb Samsung 970/850 EVO | 
Sennheiser DAC/AMP | Phanteks Eclipse P600s | NZXT x62 Kraken | Asus PG278QR |
Sennheiser HD660s | Logitech Pro Keyboard | Logitech G502 Lightspeed |


#14
redleader00
SSC Member
  • Total Posts : 917
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/03/26 11:02:11
  • Status: offline
  • Ribbons : 7
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:28:52 (permalink)
Having the same issue. PX1 has stopped working and there is not way to get it working again.



 

#15
_cr8tor_
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/10/18 13:52:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:36:27 (permalink)
redleader00
not way to get it working again.



right click and choose to run as administrator to get it running.
 
#16
sonic352
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2014/11/11 09:23:00
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:38:48 (permalink)
Deleting the appdata EVGA folders (in Local and Roaming) makes it work again. That seems to be the only way I can get it to work. But I have to repeat it every time I restart my pc.
#17
_cr8tor_
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/10/18 13:52:44
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:41:00 (permalink)
sonic352
Deleting the appdata EVGA folders (in Local and Roaming) makes it work again. That seems to be the only way I can get it to work. But I have to repeat it every time I restart my pc.


After deleting and removing it, try right clicking and choosing run as administrator. This additional step seems to allow it to work for me for the time.
#18
JustinHEMI
SSC Member
  • Total Posts : 865
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/02/13 12:36:41
  • Location: Pittsburgh, PA
  • Status: offline
  • Ribbons : 2
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:51:16 (permalink)
_cr8tor_
redleader00
not way to get it working again.



right click and choose to run as administrator to get it running.
 


 
That didn't work for me.

sonic352
Deleting the appdata EVGA folders (in Local and Roaming) makes it work again. That seems to be the only way I can get it to work. But I have to repeat it every time I restart my pc.



I'll try this then run as admin.

| Intel i7 8700K @ 5.2ghz (delidded) | Asus Z370 Maximus X Hero | EVGA GTX 2080 Ti FTW3 |
| 32gb Corsair Vengeance DDR4 3200 | EVGA SuperNova G3 850 | 500gb Samsung 970/850 EVO | 
Sennheiser DAC/AMP | Phanteks Eclipse P600s | NZXT x62 Kraken | Asus PG278QR |
Sennheiser HD660s | Logitech Pro Keyboard | Logitech G502 Lightspeed |


#19
JustinHEMI
SSC Member
  • Total Posts : 865
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/02/13 12:36:41
  • Location: Pittsburgh, PA
  • Status: offline
  • Ribbons : 2
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 13:52:35 (permalink)
Ok that worked, but of course, it reset everything.
 

| Intel i7 8700K @ 5.2ghz (delidded) | Asus Z370 Maximus X Hero | EVGA GTX 2080 Ti FTW3 |
| 32gb Corsair Vengeance DDR4 3200 | EVGA SuperNova G3 850 | 500gb Samsung 970/850 EVO | 
Sennheiser DAC/AMP | Phanteks Eclipse P600s | NZXT x62 Kraken | Asus PG278QR |
Sennheiser HD660s | Logitech Pro Keyboard | Logitech G502 Lightspeed |


#20
redleader00
SSC Member
  • Total Posts : 917
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/03/26 11:02:11
  • Status: offline
  • Ribbons : 7
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 14:17:16 (permalink) ☼ Best Answerby youcanteatthat 2020/10/02 20:55:50
OK, I found the problem. It is the auto-update feature.
 
 
Workaround:
 
1.- Go to C:\Users\YOUR_USERNAME\AppData\Local\EVGA_Co.,_Ltd\PrecisionX_x64.exe_Url_PLUS_A_LOT_MORE_CHARACTERS\1.0.7.0
     Replace YOUR_USERNAME and PLUS_A_LOT_MORE_CHARACTERS with the values on your system.
2.- Open user.config with Notepad.
3.- Find the line that says <setting name="General_UpdateType" serializeAs="String"> and modify the line just below so it says <value>0</value>
4.- Save and close notepad.
5.- Start PrecisionX1 normally.
 
PS: Doing the above disables PX1's auto-update.
post edited by redleader00 - 2020/10/02 14:44:25



 

#21
JustinHEMI
SSC Member
  • Total Posts : 865
  • Reward points : 0
  • Joined: 2009/02/13 12:36:41
  • Location: Pittsburgh, PA
  • Status: offline
  • Ribbons : 2
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 14:21:36 (permalink)
redleader00
OK, I found the problem. It is the auto-update feature.
 
 
Workaround:
 
1.- Go to C:\Users\YOUR USERNAME\AppData\Local\EVGA_Co.,_Ltd\PrecisionX_x64.exe_Url_PLUS A LOT MORE CHARACTERS\1.0.7.0
2.- Open user.config with Notepad.
3.- Find the line that says <setting name="General_UpdateType" serializeAs="String"> and modify the line just below so it says <value>0</value>
4.- Save
5.- Start PrecisionX1 normally.




Nice work!!!

| Intel i7 8700K @ 5.2ghz (delidded) | Asus Z370 Maximus X Hero | EVGA GTX 2080 Ti FTW3 |
| 32gb Corsair Vengeance DDR4 3200 | EVGA SuperNova G3 850 | 500gb Samsung 970/850 EVO | 
Sennheiser DAC/AMP | Phanteks Eclipse P600s | NZXT x62 Kraken | Asus PG278QR |
Sennheiser HD660s | Logitech Pro Keyboard | Logitech G502 Lightspeed |


#22
Nepos
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2020/07/19 09:21:56
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 14:33:47 (permalink)
redleader00
OK, I found the problem. It is the auto-update feature.
 
 
Workaround:
 
1.- Go to C:\Users\YOUR_USERNAME\AppData\Local\EVGA_Co.,_Ltd\PrecisionX_x64.exe_Url_PLUS_A_LOT_MORE_CHARACTERS\1.0.7.0
     Replace the YOUR_USERNAME and PLUS_A_LOT_MORE_CHARACTERS with the values on your system.
2.- Open user.config with Notepad.
3.- Find the line that says <setting name="General_UpdateType" serializeAs="String"> and modify the line just below so it says <value>0</value>
4.- Save and close notepad.
5.- Start PrecisionX1 normally.
 
PS: Doing the above disables PX1's auto-update.


Nice, thank you! Fixed it for me. 
#23
Dabadger84
CLASSIFIED Member
  • Total Posts : 3400
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/05/11 23:49:52
  • Location: de_Overpass, USA
  • Status: offline
  • Ribbons : 10
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 16:51:09 (permalink)
So auto-update being enabled is the issue then eh? I will disable that & see if my problem occurs again.

Save up to 10% on eVGA.com, use my Associates Code: 47AQQ6KPU2IZNXY
ModRigs: https://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=42891  
Specs:
5950x @ 4.7GHz 1.3V - Asus Crosshair VIII Hero - eVGA 1200W P2 - 4x8GB G.Skill Trident Z Royal Silver @ 3800 CL14
eVGA RTX 3090 K|NGP|N w/HydroCopper Block - Samsung Odyssey G9 49" Super-Ultrawide 240Hz Monitor

#24
LittleHulk
New Member
  • Total Posts : 18
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/04/24 13:15:34
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 17:22:45 (permalink)
 Check out my post here. https://forums.evga.com/FindPost/3105381

LittleHulk
My Rewards Program Code: C5VFSY9T20

#25
theWinterDojer
New Member
  • Total Posts : 29
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/08/22 20:57:26
  • Location: Orlando, FL
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 18:50:50 (permalink)
I don't think a Windows update caused this problem. Mine started today and I received no updates last night. If you check Event Viewer application logs you will see the below. I don't read .NET but it appears it's checking EVGA's server for an update and it's returning an unexpected value and .NET doesn't know how to handle it. Then it crashes.
 
Application: PrecisionX_x64.exe
Framework Version: v4.0.30319
Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
Exception Info: System.IndexOutOfRangeException
   at PX18.ViewModel.GeneralVM.isNewVersion()
   at PX18.ViewModel.GeneralVM+<CheckNowAsync>d__73.MoveNext()
   at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(System.Threading.Tasks.Task)
   at PX18.ViewModel.GeneralVM+<initialUpdate>d__36.MoveNext()
   at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(System.Delegate, System.Object, Int32)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(System.Object, System.Delegate, System.Object, Int32, System.Delegate)
   at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl()
   at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
   at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object)
   at MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext.Run(MS.Internal.CulturePreservingExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object)
   at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Invoke()
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.ProcessQueue()
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.WndProcHook(IntPtr, Int32, IntPtr, IntPtr, Boolean ByRef)
   at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr, Int32, IntPtr, IntPtr, Boolean ByRef)
   at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(System.Object)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(System.Delegate, System.Object, Int32)
   at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(System.Object, System.Delegate, System.Object, Int32, System.Delegate)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.LegacyInvokeImpl(System.Windows.Threading.DispatcherPriority, System.TimeSpan, System.Delegate, System.Object, Int32)
   at MS.Win32.HwndSubclass.SubclassWndProc(IntPtr, Int32, IntPtr, IntPtr)
   at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(System.Windows.Interop.MSG ByRef)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl(System.Windows.Threading.DispatcherFrame)
   at System.Windows.Application.RunDispatcher(System.Object)
   at System.Windows.Application.RunInternal(System.Windows.Window)
   at PX18.App.Main()
   at PX18.Program.Main()




AMD Ryzen 7 3700X  |  MSI MEG X570 ACE  |  G.Skill Trident Z Neo 16 GB 3600MHz CL14
Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVME  | Samsung 860 Evo 1 TB  |  Western Digital Caviar Blue 1 TB
EVGA GeForce RTX 2080 SUPER FTW3 ULTRA  |  Fractal Design Meshify C
SeaSonic FOCUS Plus Gold 750W 80+  |  MSI Optix MAG271CQR 1440P 144Hz
 

#26
Slammy
Superclocked Member
  • Total Posts : 194
  • Reward points : 0
  • Joined: 2007/01/20 14:29:54
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 18:56:20 (permalink)
the update was for NET i believe. 

Disabling the updating fixed it! Thank you!!
#27
theWinterDojer
New Member
  • Total Posts : 29
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/08/22 20:57:26
  • Location: Orlando, FL
  • Status: offline
  • Ribbons : 1
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 19:01:50 (permalink)
Slammy
the update was for NET i believe. 

Disabling the updating fixed it! Thank you!!



Yes that's what I mean. I have not installed a Windows update since 9/8, .NET updates would also appear here.
 
 

Attached Image(s)


AMD Ryzen 7 3700X  |  MSI MEG X570 ACE  |  G.Skill Trident Z Neo 16 GB 3600MHz CL14
Samsung 970 Evo Plus 500 GB NVME  | Samsung 860 Evo 1 TB  |  Western Digital Caviar Blue 1 TB
EVGA GeForce RTX 2080 SUPER FTW3 ULTRA  |  Fractal Design Meshify C
SeaSonic FOCUS Plus Gold 750W 80+  |  MSI Optix MAG271CQR 1440P 144Hz
 

#28
youcanteatthat
New Member
  • Total Posts : 92
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/24 19:01:15
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 20:52:14 (permalink)
_cr8tor_
sonic352
Deleting the appdata EVGA folders (in Local and Roaming) makes it work again. That seems to be the only way I can get it to work. But I have to repeat it every time I restart my pc.


After deleting and removing it, try right clicking and choosing run as administrator. This additional step seems to allow it to work for me for the time.


you've mentioned this about half a dozen times already. it doesn't work.


#29
youcanteatthat
New Member
  • Total Posts : 92
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/10/24 19:01:15
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: x1 (2080ti) not opening 2020/10/02 20:56:27 (permalink)
remedy has been posted!!!
 
 


#30
Page: 12 > Showing page 1 of 2
Jump to:
  • Back to Mobile