EVGA

Hot!mod rigs cant log in

Author
rmorse27
FTW Member
  • Total Posts : 1530
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/04/25 18:47:29
  • Status: online
  • Ribbons : 16
2021/09/16 07:54:10 (permalink)
cant log into mod rigs just keeps asking for sign in.

 Intel i7 10700k 32 GB Corsair Ram 3600MHZ-MSI Z490 Gaming Plus Board EVGA RTX 3080 ti FTW3 ULTRA - Inland Platinum 2 TB M.2 NVME Drive - EVGA 1000 Supernova G6 PWS - Thermaltake Open Air Case - EK Kinetic Pump/Res - 2 Aquacomputer 360 Radiators - LG 32 Inch G-synch 2k Monitor.
 
 
 
 
 
 http://www.heatware.com/eval.php?id=66896
 
#1

10 Replies Related Threads

    a213m
    SSC Member
    • Total Posts : 751
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/02/08 11:10:24
    • Location: Canada
    • Status: offline
    • Ribbons : 19
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/16 13:54:28 (permalink)
    Had similar issue. Clear all evga.com, forums.evga.com, and modsrigs.com cookies, login at evga.com, then login at modsrigs. That helped me.

    My free and open source SDR-DDR4 SPD reader/writer with write protection capabilities
    ~~~
    My rigs:
    #1: 10980XE, R6EE, 8x8GB 4000C15, 2x3090, 1TB SN850, AX1600i
    #2: 10980XE, X299SE2, 8x8GB 4000C15 RGB, 2x2080Ti, 500GB SN850, HX1200

    ~~~
    PS: Looking for DDR5 SPD dumps
    #2
    Shraf2k
    New Member
    • Total Posts : 39
    • Reward points : 0
    • Joined: 2021/07/12 20:27:18
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/16 14:17:34 (permalink)
    server at high capacity
    #3
    EVGATech_LeeM
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 3059
    • Reward points : 0
    • Joined: 2016/11/04 14:43:35
    • Location: Brea, CA
    • Status: online
    • Ribbons : 14
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/16 14:21:16 (permalink)
    Sent this to programming.  We've been working on our servers today for some site updates, so I don't have an ETA for you guys.
     
    Edit:  Undergoing maintenance.  ETA is a couple days.  Sorry for the inconvenience.
    post edited by EVGATech_LeeM - 2021/09/16 14:36:48
    #4
    notfordman
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 10037
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/08/09 23:52:23
    • Location: In a van, down by the RIVER!!!!!!!!
    • Status: online
    • Ribbons : 26
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/16 17:08:58 (permalink)
    @ Lee, it seems the +1 isn't functioning, after logging in again. Thanks. 
    #5
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 87457
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Belgium
    • Status: online
    • Ribbons : 75
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/17 09:56:10 (permalink)
    notfordman
    @ Lee, it seems the +1 isn't functioning, after logging in again. Thanks. 


    I did report that a few days ago

    AMD Ryzen 9 5950X,  Corsair Mp600 Pro M.2, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, RX 6900 XT Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF. I am NOT an employee of EVGA

    #6
    XrayMan
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 70702
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/12/14 22:10:06
    • Location: Santa Clarita, Ca.
    • Status: offline
    • Ribbons : 111
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/17 19:45:30 (permalink)
     
    Hopefully will be fixed soon.

                My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
     
            Associate Code: VHKH33QN4W77V6A
     
                 
     
     
                      
     
     
     
              
     
       
     
               
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     



     
     
     
     
     
     &nbsp
    #7
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 87457
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Belgium
    • Status: online
    • Ribbons : 75
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/22 00:47:29 (permalink)
    I have sent a followup PM

    AMD Ryzen 9 5950X,  Corsair Mp600 Pro M.2, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, RX 6900 XT Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF. I am NOT an employee of EVGA

    #8
    rmorse27
    FTW Member
    • Total Posts : 1530
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/04/25 18:47:29
    • Status: online
    • Ribbons : 16
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/22 14:29:30 (permalink)
    I was able to login but cant ad or delete pictures.

     Intel i7 10700k 32 GB Corsair Ram 3600MHZ-MSI Z490 Gaming Plus Board EVGA RTX 3080 ti FTW3 ULTRA - Inland Platinum 2 TB M.2 NVME Drive - EVGA 1000 Supernova G6 PWS - Thermaltake Open Air Case - EK Kinetic Pump/Res - 2 Aquacomputer 360 Radiators - LG 32 Inch G-synch 2k Monitor.
     
     
     
     
     
     http://www.heatware.com/eval.php?id=66896
     
    #9
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 87457
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Belgium
    • Status: online
    • Ribbons : 75
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/26 04:20:00 (permalink)
    Yes there are still some glitches that need to be solved. Email these issues to: webmaster@evga.com

    AMD Ryzen 9 5950X,  Corsair Mp600 Pro M.2, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, RX 6900 XT Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF. I am NOT an employee of EVGA

    #10
    Tiger770
    SSC Member
    • Total Posts : 629
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/01/21 19:33:17
    • Status: offline
    • Ribbons : 8
    Re: mod rigs cant log in 2021/09/26 20:59:46 (permalink)
    rjohnson11
    Yes there are still some glitches that need to be solved. Email these issues to: webmaster@evga.com




     


    To: webmaster@evga.com
    Subject: MODSRIGS.COM issues

     
    There are some very serious issues with MODSRIGS.COM website. 
     
  • The site constantly keeps saying I’m not logged in when I change the tabs after logging in to view systems or create a build-Refreshing the page about a dozen times or so will eventually bring up the listings that show I’m logged in so I can go edit my builds.
     
  • Creating / Editing Builds
    1. Image upload function is COMPLETELY broken.  No images no matter the size (under 1MB) will show a green radial next to the file name (the radial beside the file is ALWAYS red) and allow me to click upload photo.  That box is always greyed out.
    2. Adding Components is broken.  Trying to insert a new line causes the page to freeze and no new line for things like ‘case’ or ‘cooling’ are added.  Page must be refreshed about a dozen times again to get it to come back so you can try it again.  Eventually after 5 or so attempts the line DOES get added, but you can’t insert it.  The page locks up and freezes, and again you have to refresh about a dozen times and start over.
     
    Emailing this to you per RJOHNSON11’s comment that he’d reported this issue over two weeks ago and they are still not corrected.
     
     
     
    Thanks.


  •  

    #11
    Jump to:
  • Back to Mobile