EVGA

evga 2080super ftw3 - 3 red leds and not starting up

Author
Rundown uk
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2019/10/13 14:15:57
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2019/10/13 14:21:25 (permalink)
On start up it has three red led's glowing on the card and nothing else on the card.
This seems to have been a issue previously with other cards.  sometimes shutdown and booting up works and usually i have to uninstall precision to get the card to work again.
just wondering if its just a patch that's needed for precision or something else i can check.
#1

3 Replies Related Threads

    Sajin
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 38872
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/06/07 21:11:51
    • Location: Texas, USA.
    • Status: online
    • Ribbons : 195
    Re: evga 2080super ftw3 - 3 red leds and not starting up 2019/10/13 14:35:47 (permalink)
    Best advice I could give you would be to contact evga support about the issue. https://www.evga.com/about/contactus/

    Want to save 5 to 10% on your next EVGA purchase? Just click on the associates banner to save, or enter the associates code at checkout on your next purchase. If you choose to use my code I want to personally say "Thank You" for using it.
     

     
    #2
    EVGATech_JoseR
    EVGA Tech Support
    • Total Posts : 817
    • Reward points : 0
    • Joined: 2014/04/11 09:39:05
    • Status: offline
    • Ribbons : 1
    Re: evga 2080super ftw3 - 3 red leds and not starting up 2019/10/14 06:22:37 (permalink)
    Hi Rundown UK and welcome to the EVGA forums!
     
    It sounds like you're having intermittent problems with the card not posting. Have you physically re-seated the card or tested it in another slot or another computer all together?

    Rate and comment my level of service 
     
    https://www.evga.com/myevga/rateus/
     
     
    #3
    fdolopez11
    New Member
    • Total Posts : 20
    • Reward points : 0
    • Joined: 2019/09/16 08:25:45
    • Status: offline
    • Ribbons : 1
    Re: evga 2080super ftw3 - 3 red leds and not starting up 2019/10/14 14:58:39 (permalink)
    Rundown uk
    On start up it has three red led's glowing on the card and nothing else on the card.
    This seems to have been a issue previously with other cards.  sometimes shutdown and booting up works and usually i have to uninstall precision to get the card to work again.
    just wondering if its just a patch that's needed for precision or something else i can check.


    By any chance do you have a gigabyte motherboard?
    #4
    Jump to:
  • Back to Mobile