EVGA

No Video Output

Author
jda2631
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2020/06/12 12:27:13
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2020/06/12 12:40:03 (permalink)
I am having an issue with my 1080 ti FTW3 card.  I moved about 6 months ago, when I moved into new place I never got around to setting up my computer, tried it today and I am getting no video output, have tried display port, HDMI, and DVI outputs on the card.  I grabbed my laptop and monitor is working just fine with same HDMI cord I tried with computer.  Before I moved, everything worked great. No issues.  The graphics card is lighting up, so it is getting power.   The motherboard does not have a video out on it for me to try that.
 
Any idea where to start to try and figure out what is going on?
 
Specs:
EVGA 1080 ti FTW3
ASUS Crosshair VI Hero mobo
AMD Ryzen 7 1700x cpu
G Skill trident z 2x 16bg ram
#1

2 Replies Related Threads

    Sajin
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 41930
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/06/07 21:11:51
    • Location: Texas, USA.
    • Status: online
    • Ribbons : 197
    Re: No Video Output 2020/06/12 13:36:17 (permalink)
    Reseat all hardware, data & power cables inside the rig.

    Want to save 5 to 10% on your next EVGA purchase? Just click on the associates banner to save, or enter the associates code at checkout on your next purchase. If you choose to use my code I want to personally say "Thank You" for using it.
     

     
    #2
    EVGATech_PeterN
    EVGA Tech Support
    • Total Posts : 24
    • Reward points : 0
    • Joined: 2020/06/05 11:10:20
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: No Video Output 2020/06/13 15:13:27 (permalink)
    Hi jda2631,
     
    I am sorry about your 1080ti FTW3 not displaying any video output.  You can try the GPU in a different PCIE slot, to see if it will work there.  You can try getting the system to post with one stick of RAM and just the CPU.  You can also check for a boot drive that is connected, sometimes with a boot drive installed, it can cause no video output.
     
    Regards,
    EVGA

    Like our service? Please provide feedback for us at the link . 
    #3
    Jump to:
  • Back to Mobile