EVGA

Hot!Forum grays out

Page: 12 > Showing page 1 of 2
Author
arestavo
CLASSIFIED ULTRA Member
  • Total Posts : 5736
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/02/06 06:58:57
  • Location: Through the Scary Door
  • Status: online
  • Ribbons : 38
2020/10/23 23:08:03 (permalink)
The forums started graying out when I select Mark Forum Read, and requires me to refresh the page to bring it back properly.

Chrome for android and windows does this.

EVGA affiliate code: 9ZWDWFNW6A
(Don't forget to upload your invoice or no credit is given!)
 
FOLD ON
#1

34 Replies Related Threads

    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 79382
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Europe
    • Status: offline
    • Ribbons : 71
    Re: Forum grays out 2020/10/24 02:13:43 (permalink)
    I'll report this to EVGA

    Specs: AMD Ryzen 9 3950X,  M.2 2TB, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra,  Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF

    #2
    Hoggle
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 6506
    • Reward points : 0
    • Joined: 2003/10/13 22:10:45
    • Location: Eugene, OR
    • Status: offline
    • Ribbons : 4
    Re: Forum grays out 2020/10/24 02:44:56 (permalink)
    I am also noticing the same issues when I try to reply to posts on Edge that it grays out but if I hit refresh my post has posted.

    Use an Associates Code & SAVE 5% - 10% on your purchase. Just click on the associates banner to save, or enter the associates code at checkout on your next purchase. If you choose to use my code I want to personally say "Thank You" for using it. 
     
     
    #3
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 79382
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Europe
    • Status: offline
    • Ribbons : 71
    Re: Forum grays out 2020/10/24 02:53:22 (permalink)
    Hoggle
    I am also noticing the same issues when I try to reply to posts on Edge that it grays out but if I hit refresh my post has posted.


    Yes I reported that. In addition when trying to add some images to a post you might be hit with an error. 

    Specs: AMD Ryzen 9 3950X,  M.2 2TB, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra,  Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF

    #4
    ty_ger07
    Insert Custom Title Here
    • Total Posts : 16988
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/04/10 23:48:15
    • Location: traveler
    • Status: online
    • Ribbons : 174
    Re: Forum grays out 2020/10/24 05:04:30 (permalink)
    Also, if I try to load as "Desktop Site" on my phone, it says that the website is at full capacity reliably 100% of the time. Even though I can load the same page in a different tab without "Desktop Site" selected. This makes it impossible to report posts on my phone at the moment.

    post edited by ty_ger07 - 2020/10/24 05:06:03
    #5
    EyeDeeNo
    SSC Member
    • Total Posts : 592
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/01/12 09:15:18
    • Location: 97km north of New York City
    • Status: offline
    • Ribbons : 12
    Re: Forum grays out 2020/10/24 08:21:14 (permalink)
    Hoggle
    I am also noticing the same issues when I try to reply to posts on Edge that it grays out but if I hit refresh my post has posted.


    Yep this is happening to me too and even with Open Full Version won't post at all .. I'm using Firefox 82.
    post edited by EyeDeeNo - 2020/10/24 08:25:17

    Lenovo 710-25ISH IdeaCentre with a i5-6400 Skylake ~ Win10 H 64 20H2
    Lenovo 3642 Motherboard Intel H170 ~ BIOS FWKTA7A 11/7/2019
    FSP Group FSP250-30AGBAA 250w 80 Plus Bronze
    EVGA 04G-P4-6251-KR GeForce GTX 1050 Ti Gaming ~ Precision XOC 6.0.9 ~ Studio 457.30
    G.SKILL F4-2400C15Q-4GNT Value DDR4 4x4GB Kit
    Seagate ST1000DX001-SSHD-8GB Hybrid Drive 1TB + Seagate ST31000524AS Barracuda HDD 1TB
    Pioneer BDR-209UBK Blu-ray Burner
    AOC E2475SWQE 23.6'' 1ms TN 1080p 60Hz Monitor via Athena CLH-DP0612MM28 DP + Samsung UN32J5500AF 31.5'' TV via Belkin F8V3311B15 HDMI
    Creative GigaWorks T20 Series II
    #6
    STR1D3R_2
    FTW Member
    • Total Posts : 1033
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/09/15 16:13:53
    • Location: Hudson Valley NY
    • Status: online
    • Ribbons : 6
    Re: Forum grays out 2020/10/24 08:23:10 (permalink)
    rjohnson11
    Hoggle
    I am also noticing the same issues when I try to reply to posts on Edge that it grays out but if I hit refresh my post has posted.


    Yes I reported that. In addition when trying to add some images to a post you might be hit with an error. 


    That happened to me twice last night. 


    It's a start
    #7
    Cool GTX
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 24326
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/12/12 14:22:25
    • Location: Folding for the Greater Good
    • Status: offline
    • Ribbons : 117
    Re: Forum grays out 2020/10/24 08:31:14 (permalink)
     
    Also getting  "greying out" of the Forum when marked read
     
     
    When posting in Forums - page does not Auto refresh & show new post after I press "Submit Post" - I'm using Firefox 82.0, third party cookies are blocked


    Started happening Friday 23 October


    Seems I need to Manually refresh the page - to see what I just posted - very odd
     
     
    Hope the Team can correct whatever the issues are

    RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
    AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
    Thank You for Your Support


    #8
    arestavo
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 5736
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/02/06 06:58:57
    • Location: Through the Scary Door
    • Status: online
    • Ribbons : 38
    Re: Forum grays out 2020/10/24 09:51:17 (permalink)
    Cool GTX
    When posting in Forums - page does not Auto refresh & show new post after I press "Submit Post" - I'm using Firefox 82.0, third party cookies are blocked


    Started happening Friday 23 October


    Seems I need to Manually refresh the page - to see what I just posted - very odd
     
     
    Hope the Team can correct whatever the issues are


    Same happening for me now, Chrome for Android and also windows.

    EVGA affiliate code: 9ZWDWFNW6A
    (Don't forget to upload your invoice or no credit is given!)
     
    FOLD ON
    #9
    Cool GTX
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 24326
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/12/12 14:22:25
    • Location: Folding for the Greater Good
    • Status: offline
    • Ribbons : 117
    Re: Forum grays out 2020/10/24 10:07:36 (permalink)
    I can edit "most of my Posts" with no issues ... the Post above I would have edited .. but ... keep getting an error - sigh

    RTX Project EVGA X99 FTWK-5930K@4.8GHz 2xEVGA2080Ti EVGA-1200P2  Nibbler EVGA X99 Classified-5960X@4.5GHz 3-GPU Water Loop 1600P2 
    AIO Folding  X99 2x1080Ti FTW3 Hybrid, 1200P
    Thank You for Your Support


    #10
    Delirious
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 14004
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/11/15 13:34:04
    • Location: at my computer
    • Status: offline
    • Ribbons : 60
    Re: Forum grays out 2020/10/24 10:33:28 (permalink)
    happened to me right after I posted.  Post was fine if I refreshed the screen

    "Be quick to listen, slow to speak and slow to anger" 
    Affiliate Code XZUMV9TJW5
    education may be expensive but wait until you get the bill for ignorance
    A wise man once said that we can't make anyone feel or do anything. We can throw things into the wind, but it's up to each person to decide how they want to react, where they want to stand when things fall.
    #11
    meoxley
    Superclocked Member
    • Total Posts : 103
    • Reward points : 0
    • Joined: 2019/11/01 19:28:26
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Forum grays out 2020/10/24 11:47:02 (permalink)
    I'm clocking just fine on Brave on Android right now
    #12
    Nereus
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 13957
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/04/09 20:05:53
    • Location: Brooklyn, NYC.
    • Status: online
    • Ribbons : 44
    Re: Forum grays out 2020/10/24 14:16:41 (permalink)
     
    Same last couple of days. When I click 'submit post' I get a sort of white haze over the page and nothing else appears to happen. Refresh the window and my new post is there ok and everything looks fine. That's only when I make new posts, not edits to existing posts.
     
    Sometimes, but not always, if I try to edit a post I get an error message instead, other times it is not a problem with edits, like right now - not even a white haze.
     
    Using latest Firefox btw.
     
    post edited by Nereus - 2020/10/24 14:20:25

    ASSOCIATE CODE : CSKKXUT5Q9GVAFR (5-10% off EVGA.com purchases)   |   AFFILIATE/REWARDS CODE : E64DMBSMI6 (EVGA product registration)
      HEATWARE   |   MODSRIGS $1K WIN   |   BUILD   |   MINI-ITX BUILD

    #13
    Nereus
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 13957
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/04/09 20:05:53
    • Location: Brooklyn, NYC.
    • Status: online
    • Ribbons : 44
    Re: Forum grays out 2020/10/24 14:46:43 (permalink)
     
    Also cannot send private messages at all - get the following error:
     

    There has been an error while requesting your page, and our team has been notified.

    The request from XXXXXXX at 2020-10-24 21:34:21 GMT for the URL /pmsend.aspx cannot be served due to error 147 on the host forums.evga.com.
     

    ASSOCIATE CODE : CSKKXUT5Q9GVAFR (5-10% off EVGA.com purchases)   |   AFFILIATE/REWARDS CODE : E64DMBSMI6 (EVGA product registration)
      HEATWARE   |   MODSRIGS $1K WIN   |   BUILD   |   MINI-ITX BUILD

    #14
    transdogmifier
    CLASSIFIED Member
    • Total Posts : 4390
    • Reward points : 0
    • Joined: 2003/09/05 14:26:21
    • Location: Boston, MA
    • Status: offline
    • Ribbons : 11
    Re: Forum grays out 2020/10/24 15:00:21 (permalink)
    Nereus
     
    Also cannot send private messages at all - get the following error:
     

    There has been an error while requesting your page, and our team has been notified.

    The request from XXXXXXX at 2020-10-24 21:34:21 GMT for the URL /pmsend.aspx cannot be served due to error 147 on the host forums.evga.com.
     





    Got this as well....

    Intel 9900k
    Alphacool Eisbaer 420 CPU cooler
    Gigabyte Aorus Z390 Ultra
    eVGA GeForce RTX 3090 FTW3 Ultra Gaming
    eVGA 1600W Supernova T2 PSU
    32GB G.skill Ripjaws 3200MHz
    Samsung Pro 970 512GB
    Phanteks P500A Case
     
    My Affiliate Code: 8ST3SZQYI7
    My Associate Code: J4T7H4SOBIGFO8F
    #15
    CraptacularOne
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 13140
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/06/12 17:20:44
    • Location: Florida
    • Status: online
    • Ribbons : 181
    Re: Forum grays out 2020/10/24 15:53:16 (permalink)
    Hoggle
    I am also noticing the same issues when I try to reply to posts on Edge that it grays out but if I hit refresh my post has posted.


    Same here. Started happening the other day. Now any post I make the forum turns gray and I have to manually refresh the page to get it to post. (this post included) I'm using Chrome and it also happens with Edge.



    i9 10850K @5Ghz H2O.........................Ryzen 7 5800X @4.7Ghz
    PNY XLR8 RTX 3090 H2O......................EVGA RTX 3070 XC3 Ultra
    Viotek SUW49C 32:9 Ultra Wide............Oculus Rift S
    Gigabyte Z490 Aorus Elite AC................ASUS TUF Gaming X570 WiFi
    32GB Dominator Platinum 4000Mhz.......32GB OLOy Warhawk 3600Mhz
    EVGA G3 SuperNova 1000w..................EVGA G3 SuperNova 750w
    #16
    yaggaz
    SSC Member
    • Total Posts : 906
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/04/12 19:10:22
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Forum grays out 2020/10/24 15:55:24 (permalink)
    Getting all these errors too including when I check the "Recent Posts" section of my profile it's all gone.

    ||  CPU: Intel 10700k   ||  GPU:  evga RTX 2080 Super  ||  MB: Gigabyte z490 UD AC  || RAM: 2 x 16GB 3000mhz DDR4 SDRAM  || Samsung EVO 970 Plus 2TB   ||    Dell S2417DG Monitor    ||  Soundblaster AE-7  ||  Phanteks p400a Case  ||   be Quiet! Dark Rock Slim CPU Cooler  ||  Kraken G12/H55 Corsair AIO for GPU  ||  Corsair AX1600i PSU  ||  9 Fans total in system ||
    #17
    yodap
    CLASSIFIED Member
    • Total Posts : 4102
    • Reward points : 0
    • Joined: 2011/05/15 06:13:40
    • Location: NY, Upstate
    • Status: online
    • Ribbons : 8
    Re: Forum grays out 2020/10/24 17:55:00 (permalink)
    Nereus
     
    Also cannot send private messages at all - get the following error:
     

    There has been an error while requesting your page, and our team has been notified.

    The request from XXXXXXX at 2020-10-24 21:34:21 GMT for the URL /pmsend.aspx cannot be served due to error 147 on the host forums.evga.com.
     


    Exact same thing here on the couch with iPad and Safari.


    Aff Code JU8MGZI1V0
                                        
            

     
    #18
    yodap
    CLASSIFIED Member
    • Total Posts : 4102
    • Reward points : 0
    • Joined: 2011/05/15 06:13:40
    • Location: NY, Upstate
    • Status: online
    • Ribbons : 8
    Re: Forum grays out 2020/10/24 17:56:04 (permalink)
    Blah
     


    Aff Code JU8MGZI1V0
                                        
            

     
    #19
    bill1024
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 8079
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/10/18 01:01:10
    • Status: online
    • Ribbons : 49
    Re: Forum grays out 2020/10/24 18:08:09 (permalink)
    I am getting this too, using Opera browser.

     Life is too short to carry a cheap pocket knife

     U25ITA93JV   
     
    #20
    jankerson
    SSC Member
    • Total Posts : 710
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/07/13 06:50:53
    • Status: online
    • Ribbons : 1
    Re: Forum grays out 2020/10/24 18:18:43 (permalink)
    Can't post or edit anything.
     
    Getting error 157.

    i9 9900K @ 5.0 GHz, NH D15, 32 GB GSKILL Trident Z RGB, AORUS Z390 MASTER, EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra, Samsung 970 EVO Plus 500GB, Samsung 860 EVO 1TB, Samsung 860 EVO 500GB, ASUS ROG Swift PG279Q, Steel Series APEX PRO, Logitech Gaming Pro Mouse, CM Master Case 5, Corsair AXI 1600W.
     
    i7 8086K, AORUS Z370 Gaming 5, 16GB GSKILL RJV 3200, EVGA 2080TI FTW3 Ultra, Samsung 970 EVO 250GB, (2)SAMSUNG 860 EVO 500 GB, Acer Predator XB1 XB271HU, Corsair HXI 850W.
     
    i7 8700K, AORUS Z370 Ultra Gaming, 16GB 16GB DDR4 3000, EVGA 1080Ti FTW3 Ultra, Samsung 960 EVO 250GB, Corsair HX 850W.
    #21
    bill1024
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 8079
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/10/18 01:01:10
    • Status: online
    • Ribbons : 49
    Re: Forum grays out 2020/10/24 18:19:53 (permalink)
    Testing MS EDGE
     
    EDIT
    Yeah, the same things going on in EDGE too

     Life is too short to carry a cheap pocket knife

     U25ITA93JV   
     
    #22
    XrayMan
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 66356
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/12/14 22:10:06
    • Location: Santa Clarita, Ca.
    • Status: offline
    • Ribbons : 109
    Re: Forum grays out 2020/10/24 19:31:37 (permalink)
     
    My problem is on FF I have to hit F5 to post my replies. "Submit Post" button not working.

                My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
     
            Associate Code: VHKH33QN4W77V6A
     
                 
     
     
                      
     
     
     
              
     
       
     
               
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     



     
     
     
     
     
     &nbsp
    #23
    z999z3mystorys
    CLASSIFIED Member
    • Total Posts : 4095
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/11/29 06:46:22
    • Location: at my current location
    • Status: offline
    • Ribbons : 12
    Re: Forum grays out 2020/10/24 20:19:02 (permalink)
    seems to have started with the weekend, does that mean waiting til Monday for a fix?


     
     
    #24
    arestavo
    CLASSIFIED ULTRA Member
    • Total Posts : 5736
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/02/06 06:58:57
    • Location: Through the Scary Door
    • Status: online
    • Ribbons : 38
    Re: Forum grays out 2020/10/24 22:13:00 (permalink)
    z999z3mystorys
    seems to have started with the weekend, does that mean waiting til Monday for a fix?


    Quite possibly.

    EVGA affiliate code: 9ZWDWFNW6A
    (Don't forget to upload your invoice or no credit is given!)
     
    FOLD ON
    #25
    ty_ger07
    Insert Custom Title Here
    • Total Posts : 16988
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/04/10 23:48:15
    • Location: traveler
    • Status: online
    • Ribbons : 174
    Re: Forum grays out 2020/10/25 07:31:48 (permalink)
    My cookies on the site seem to be cleared or broken on my phone at least daily now as well. I have to log in on my phone at least once a day now, and at the same time that a re-login becomes necessary, the site loads in mobile view even though I last viewed it in full version view.
    Anyone else find themselves needing to log back in way more often than before?
    #26
    jankerson
    SSC Member
    • Total Posts : 710
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/07/13 06:50:53
    • Status: online
    • Ribbons : 1
    Re: Forum grays out 2020/10/25 10:21:16 (permalink)
    Errors 157 and 154....

    i9 9900K @ 5.0 GHz, NH D15, 32 GB GSKILL Trident Z RGB, AORUS Z390 MASTER, EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra, Samsung 970 EVO Plus 500GB, Samsung 860 EVO 1TB, Samsung 860 EVO 500GB, ASUS ROG Swift PG279Q, Steel Series APEX PRO, Logitech Gaming Pro Mouse, CM Master Case 5, Corsair AXI 1600W.
     
    i7 8086K, AORUS Z370 Gaming 5, 16GB GSKILL RJV 3200, EVGA 2080TI FTW3 Ultra, Samsung 970 EVO 250GB, (2)SAMSUNG 860 EVO 500 GB, Acer Predator XB1 XB271HU, Corsair HXI 850W.
     
    i7 8700K, AORUS Z370 Ultra Gaming, 16GB 16GB DDR4 3000, EVGA 1080Ti FTW3 Ultra, Samsung 960 EVO 250GB, Corsair HX 850W.
    #27
    dragomirc
    iCX Member
    • Total Posts : 289
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/08/14 20:40:01
    • Location: Rochester, MN
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Forum grays out 2020/10/25 10:47:19 (permalink)
    I am not able to change a thing in User Control Panel. (time-zone adjustment, signature...)

    "Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts."
    - Albert Einstein
    #28
    yaggaz
    SSC Member
    • Total Posts : 906
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/04/12 19:10:22
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Forum grays out 2020/10/25 23:18:19 (permalink)
    Is nobody else getting their Recent Threads list empty?
     
    In your public forum profile there is "Recent Threads" and "Recent Posts."   Recent threads you started is working for me, but the Recent Posts is totally empty.  Am I the only one?

    ||  CPU: Intel 10700k   ||  GPU:  evga RTX 2080 Super  ||  MB: Gigabyte z490 UD AC  || RAM: 2 x 16GB 3000mhz DDR4 SDRAM  || Samsung EVO 970 Plus 2TB   ||    Dell S2417DG Monitor    ||  Soundblaster AE-7  ||  Phanteks p400a Case  ||   be Quiet! Dark Rock Slim CPU Cooler  ||  Kraken G12/H55 Corsair AIO for GPU  ||  Corsair AX1600i PSU  ||  9 Fans total in system ||
    #29
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 79382
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Europe
    • Status: offline
    • Ribbons : 71
    Re: Forum grays out 2020/10/26 02:57:56 (permalink)
    There are multiple problems with the forums and this has been reported. I hope this will be resolved soon (today). 

    Specs: AMD Ryzen 9 3950X,  M.2 2TB, 128GB DDR4  Crosshair VIII Hero, EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra,  Associate Code: H5U80QBH6BH0AXF

    #30
    Page: 12 > Showing page 1 of 2
    Jump to:
  • Back to Mobile