EVGA

Flow Control not showing temps

Author
MrEWhite
New Member
  • Total Posts : 23
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/10/24 14:58:43
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2017/07/14 19:32:29 (permalink)
I have a Ryzen 7 1800x and a Crosshair VI Hero Motherboard with the EVGA CLC 280 and for some reason the CPU temp shows this:
Is there anyway to fix this?

Attached Image(s)

#1

5 Replies Related Threads

    EVGATech_JoseC
    EVGA Tech Support
    • Total Posts : 7
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/06/05 00:00:00
    • Location: EVGA
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Flow Control not showing temps 2017/07/16 22:10:35 (permalink)
    Do you have both the fan and pump connected to the 3pin or 4pin fan headers on the motherboard, as well as for the USB cable that enables Flow Control customization and PWM tuning? If you do, try uninstalling the Flow Control software and then go to your Program Files and Program Files (x86) folders and delete the EVGA folder. Restart your computer and then reinstall the Flow Control software program and see if that resolves your issue. 
    #2
    bcavnaugh
    Insert Custom Title Here
    • Total Posts : 20865
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: Colorado Affiliate Code: E5L3CTGE12
    • Status: offline
    • Ribbons : 97
    Re: Flow Control not showing temps 2017/07/16 22:19:07 (permalink)
    @EVGATech_JoseC  & MrEWhite See Thread EVGA Flow Control 2.03 Issues about the Ryzen 7 1800x Post #11
    post edited by bcavnaugh - 2017/07/16 22:24:45

    Be Cautious when Helping Members on this Forum, You May Offend Others. New Horizons   My HFM  DISCLAIMER: *This Post may have just Increased my Post Count*
     

     
    #3
    EVGATech_JoseC
    EVGA Tech Support
    • Total Posts : 7
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/06/05 00:00:00
    • Location: EVGA
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Flow Control not showing temps 2017/07/16 22:27:54 (permalink)
    Nice find! Will keep note of this information for future troubleshooting purposes. 
    #4
    bcavnaugh
    Insert Custom Title Here
    • Total Posts : 20865
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/09/18 17:31:18
    • Location: Colorado Affiliate Code: E5L3CTGE12
    • Status: offline
    • Ribbons : 97
    Re: Flow Control not showing temps 2017/07/16 22:41:10 (permalink)
    I had to go Full Custom Water Loop because my CLC 120 would not work on the Ryzen 7 1800x.
    With any Version of Flow Control to date that is. 2.03 was the lasted tested version.
    Kind of why I have a CLC 120 laying around to test with.
    post edited by bcavnaugh - 2017/07/16 22:43:13

    Be Cautious when Helping Members on this Forum, You May Offend Others. New Horizons   My HFM  DISCLAIMER: *This Post may have just Increased my Post Count*
     

     
    #5
    MrEWhite
    New Member
    • Total Posts : 23
    • Reward points : 0
    • Joined: 2013/10/24 14:58:43
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Flow Control not showing temps 2017/07/17 14:15:32 (permalink)
    bcavnaugh
    @EVGATech_JoseC  & MrEWhite See Thread EVGA Flow Control 2.03 Issues about the Ryzen 7 1800x Post #11


    Ah, so it's just broken then?
     
    Currently, I can edit the LED color and the CCVI driver is showing fine, but it just doesn't read temps at all. So, for a fan curve I just use AI Suite (with the cooler hooked into the CPU Fan header) and it works fine.
    post edited by MrEWhite - 2017/07/17 14:18:40
    #6
    Jump to:
  • Back to Mobile