EVGA

Helpful ReplyEVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition- SC LED NOT LIGHTING UP

Author
Trelokk
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/04/19 19:48:28
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2017/04/20 05:59:52 (permalink)
Hello guys,
 
So I just got my GTX 1070 yesterday, after installing the GPU I nosticed that the "SC" logo was not lighting up.
I'm not quite sure if it should? But what I read is, that it does. I rebootet my system couple of times and it still didn't light up.
In precision x oc the LED options are greyed out. Throw Gforce Experience it let's me  controll the normal GTX 1070 logo but the SC remains off.
Did anyone experience the same problem?
 
Thank's guys 
#1
Scarlet-Tech
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 14802
  • Reward points : 0
  • Joined: 2013/11/13 02:48:57
  • Location: East Coast
  • Status: offline
  • Ribbons : 37
Re: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition- SC LED NOT LIGHTING UP 2017/04/20 06:13:04 (permalink)
I dont think the SC letters light up.

Affiliate Code: BUJM19TE24
#2
Sajin
EVGA Forum Moderator
  • Total Posts : 21974
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/06/07 21:11:51
  • Location: Texas, USA.
  • Status: offline
  • Ribbons : 130
Re: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition- SC LED NOT LIGHTING UP 2017/04/20 15:21:39 (permalink) ☄ Helpfulby Trelokk 2017/04/21 06:37:31
It's not suppose to light up. https://forums.evga.com/FindPost/2619186


#3
Trelokk
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/04/19 19:48:28
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
Re: EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition- SC LED NOT LIGHTING UP 2017/04/21 06:37:40 (permalink)
Thanks guys at least I know now 
#4
Jump to:
  • Back to Mobile