EVGA

Can't access my system build!

Author
msowen
New Member
  • Total Posts : 13
  • Reward points : 0
  • Joined: 2005/10/26 17:30:40
  • Status: offline
  • Ribbons : 0
2018/04/16 03:04:06 (permalink)
Searched here and don't see anyone else with the same issue as me. When I go to the build section, mine is gone. When I search for it, I can find it. But I have no way of accessing it so I can edit my build. Has anyone else reported this type of issue. Yesterday someones build other than mine was on my page. Today it's empty again. Would like to see my rig on my build page again, thanks.
#1

16 Replies Related Threads

    bdary
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 8144
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/04/25 14:08:16
    • Location: Florida
    • Status: offline
    • Ribbons : 69
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 07:29:44 (permalink)
    Not sure what's going on with your Modrigs page from your end, but I just logged in to Modrigs and was on your page.  I left a comment & a +1.  Nice system btw...

    EVGA X99 Classy ~ EVGA 1080 FTW ~ i7-5930K ~ Corsair H100i
    Samsung 960 EVO ~ 840 Pro ~ 840 Std ~ EVGA 1300W G2 ~ CM HafX

    Affliate Code - M1D1QH1FTU

     
     
    #2
    notfordman
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 8136
    • Reward points : 0
    • Joined: 2007/08/09 23:52:23
    • Location: no service
    • Status: online
    • Ribbons : 20
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 11:27:15 (permalink)
    Hmm, I can see it as well. The one I commented on in 2016. Only thing I can think is are you logged in on the MR page? Sometimes I have to log in to it as well. That is strange though. 
    #3
    msowen
    New Member
    • Total Posts : 13
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/10/26 17:30:40
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 17:34:03 (permalink)
    Thanks for the response guys, I just logged in to check and its back up. Weird, and thanks bdary.
    #4
    Gold Leader
    CLASSIFIED Member
    • Total Posts : 3559
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/05/30 03:06:17
    • Location: Dirksland, The Netherlands
    • Status: offline
    • Ribbons : 48
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 18:56:09 (permalink)
    pics are not showing


    #5
    mike406
    SSC Member
    • Total Posts : 766
    • Reward points : 0
    • Joined: 2015/02/21 18:17:33
    • Status: offline
    • Ribbons : 6
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 20:01:11 (permalink)
    Super clean build! One of the prettiest I've seen. Plus StarWars, you cannot go wrong there. 

    Motherboard: EVGA Z170 Classified K
    CPU: Intel Core i7-6700K
    RAM: Corsair Dominator Platinum (2 x 8GB) 3000 MHz CL-15
    Video Card: EVGA GTX 980 Ti FTW
    Boot Drive: Samsung 840 EVO 120GB
    Data Drive 1: Samsung 850 EVO 1TB
    Data Drive 2: Western Digital Black 1TB
    Power Supply: Corsair HX1000i
    OS: Windows 10
     
    If I helped you select an EVGA product for your build, please consider using my Affiliate Code FIX0GZW4CY with product registration.
    #6
    fergusonll
    SSC Member
    • Total Posts : 659
    • Reward points : 0
    • Joined: 2013/02/21 09:49:10
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Can't access my system build! 2018/04/16 20:58:54 (permalink)
    Loved the build, white just looks amazing.
    #7
    msowen
    New Member
    • Total Posts : 13
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/10/26 17:30:40
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Can't access my system build! 2018/04/17 03:32:43 (permalink)
    Thanks mike406 and fergusonll, that was my last build though will update with new pics. Although I switched over to Ryzen, and am not happy at the moment. May go back to Intel. But got a Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass case and painted the hard drive bay plates white. Pics soon. Boba still guards my 1080 :).
    #8
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 64640
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Europe
    • Status: online
    • Ribbons : 60
    Re: Can't access my system build! 2018/04/17 22:54:06 (permalink)
    Did you ever post some pics of your build here in this thread? I think those would look awesome. 

    Specs: AMD 1920X Threadripper, Samsung SM961 M.2, 64GB Corsair DDR4 memory (half kit of CMD128GX4M8B2800C14),  ASRock X399 Taichi Motherboard



    #9
    trthskr4
    New Member
    • Total Posts : 54
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/01/14 13:36:33
    • Status: offline
    • Ribbons : 2
    Re: Can't access my system build! 2018/04/19 08:13:15 (permalink)
    I have also had my build disappear from the ModRigs site.  I finally got part to stick but I have to log in, go to the home screen, click on build and then go to it.  I used to come up on my build page from login.  It's a PITA to do a build there.
     
    Also, How do we get a modrigs badge on our signature?
    #10
    Nereus
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 9266
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/04/09 20:05:53
    • Location: Brooklyn, NYC.
    • Status: offline
    • Ribbons : 29
    Re: Can't access my system build! 2018/04/19 09:30:22 (permalink)
    trthskr4
    Also, How do we get a modrigs badge on our signature?



    When you go to edit your build in the ModsRigs page, there are options:
    "Who can see this rig?" - select "public".
    "Set as primary rig :" - select the check box.
    ...then click "Save Primary Information" button near the bottom of the same page.
     
    I think that does it.
     
    ..oh, and maybe you need 100 posts? Not sure about that, just a guess if the above doesn't work.
       
    post edited by Nereus - 2018/04/19 09:35:35


                                  AFFILIATE CODE : E64DMBSMI6     |     HEATWARE     |     MODSRIGS $1K WIN     |     BUILD

    #11
    msowen
    New Member
    • Total Posts : 13
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/10/26 17:30:40
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Can't access my system build! 2018/04/19 19:24:48 (permalink)
    Hey trthskr4, I just tried what you did but no-go, my rig has disappeared again, now I have Black Steel on my page, I have no idea who's rig that is because the system owner name is missing
     
    https://1drv.ms/u/s!Ah4nD1pU0aWdgYV_9aT-ALlDBl_pDg
     
    I use Firefox, but I tried Edge, no issues, can access my rig. Weird. Guess I'll use Edge until the Firefox issue is fixed.
    post edited by msowen - 2018/04/19 19:38:09
    #12
    trthskr4
    New Member
    • Total Posts : 54
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/01/14 13:36:33
    • Status: offline
    • Ribbons : 2
    Re: Can't access my system build! 2018/04/19 20:12:08 (permalink)
    Black Steel is my build. LOL, I don't know what's going on there.
     
    #13
    msowen
    New Member
    • Total Posts : 13
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/10/26 17:30:40
    • Status: offline
    • Ribbons : 0
    Re: Can't access my system build! 2018/04/19 20:15:39 (permalink)
    trthskr4
    Black Steel is my build. LOL, I don't know what's going on there.
     



    LOL, that is too freaking weird! Like I said I can see my rig using Edge, just not Firefox. Nice rig BTW. I noticed that there is a comment in your notes section that someone said they can edit your rig and it's not theirs.
    post edited by msowen - 2018/04/19 22:05:42
    #14
    bdary
    Omnipotent Enthusiast
    • Total Posts : 8144
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/04/25 14:08:16
    • Location: Florida
    • Status: offline
    • Ribbons : 69
    Re: Can't access my system build! 2018/04/20 10:34:23 (permalink)
    I use Firefox here and no problem seeing your Modrigs page.  Mine either for that matter...

    EVGA X99 Classy ~ EVGA 1080 FTW ~ i7-5930K ~ Corsair H100i
    Samsung 960 EVO ~ 840 Pro ~ 840 Std ~ EVGA 1300W G2 ~ CM HafX

    Affliate Code - M1D1QH1FTU

     
     
    #15
    rjohnson11
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 64640
    • Reward points : 0
    • Joined: 2004/10/05 12:44:35
    • Location: Europe
    • Status: online
    • Ribbons : 60
    Re: Can't access my system build! 2018/04/21 01:20:55 (permalink)
    msowen
    Thanks mike406 and fergusonll, that was my last build though will update with new pics. Although I switched over to Ryzen, and am not happy at the moment. May go back to Intel. But got a Phanteks Enthoo Pro M Tempered Glass case and painted the hard drive bay plates white. Pics soon. Boba still guards my 1080 :).


    Ryzen 2nd gen might be worth a look

    Specs: AMD 1920X Threadripper, Samsung SM961 M.2, 64GB Corsair DDR4 memory (half kit of CMD128GX4M8B2800C14),  ASRock X399 Taichi Motherboard



    #16
    XrayMan
    EVGA Forum Moderator
    • Total Posts : 57854
    • Reward points : 0
    • Joined: 2006/12/14 22:10:06
    • Location: Santa Clarita, Ca.
    • Status: offline
    • Ribbons : 100
    Re: Can't access my system build! 2018/04/22 20:02:09 (permalink)
     
     I see it fine.

                My Affiliate Code: 8WEQVXMCJL
          
                
             
     
     
     
     
              
     
       
     
               
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     



     
     
     
     
     
       &
    #17
    Jump to:
  • Back to Mobile